IPod touchon meglehet oldani hogy lehessen telefonálni és smsezni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 14:30
1/9 Furjadék* válasza:
Én úgy hallottam, hogy fejlesztetek hozzá 1 GSM modult...
De az is lehet, hogy csak kísérleti cucc volt.
Javítsatok ha tévedek.
De nemhiszem h ha létezni is, itthon kapni lehetne:D Ja és az ára is...
2/9 Electronicperson válasza:
annak én is örülnék ha meg lehetne oldani
3/9 anonim válasza:
nem, az csak egy sima mp4 lejátszó, igaz csak abban különbözik az iphone-tól, hogy azzal lehet telefonálni is
4/9 anonim válasza:
hát gyerekek, ha valahogy beleszereltek egy gsm modult, 1 sim foglalatot, meg 1 antennát, akkor megoldható :D de megnézném hogy csináljátok meg, ja és más szoftver is kéne rá, hogy szoftveresen lehessen hívát indítani
5/9 anonim válasza:
20 körül lehet venni 1 olyan tokot amibe belehet rakni 1 sim-et és azzal segítségével ipoddal is lehet telefonálni, most így hírtelen nem tudom a nevét de googléba rákeresel szerintem kidobja
6/9 anonim válasza:
MEg lehet!
Létezik hozzá olyan tok ami tartalmaz plussz akksit és simkártya foglalatot valamint hangszórót és mikrofont.
Az ebayről tudsz 15K körül rendelni.
A neve a toknak: Apple Peel
7/9 anonim válasza:
Jaj nem láttam ,hogy előttem már a nagy részét leírták..:)
Bocsánat.
8/9 anonim válasza:
np :D Am csak azt nem tudom hogy most belerakod a sim-et akkor valójában hogy is hívsz róla? Mert ilyen phone alkalmazás a menübe alapból nincsen mint iphonon szóval nekem ez homályos kicsit ..
9/9 anonim válasza:
Kicsit utánanéztem...
A gyártó oldaláról le kell szedni egy appot és úgy tudsz vele telefonálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!