Társasházi kedvezmény upc-nél tényleg ennyit kell fizetni, jó minőségű a szolgáltatás?
Ha van DIGI, jóval olcsőbban jobbb minőséget kapsz a pénzedért. Én 2 éve váltottam, minden tekintetben megérte.
Nálam éjjel nappal megy a gép, havi egy alkalommal éjjel 1 után szokott karbantartás lenni a hálózaton.
A UPC-nél ez véletlenszerűen, főleg napközben volt.
Itt a bérházban még solat hallom a UPC ügyfelektől hogy a telefon az sokat nem működik. A DIGI telefon viszont megbízható, nincs havidíja. Ha nem használod, akkor nincs mit fizetni, de a díjai is jók.
Mivel számítógépeket javítok, sokat megyek házhoz, így rengeteg véleményt tudtam összehasonlítani, nem jársz rosszul, merj váltani.
A régi számodat és a T-Comos készülékedet megtarthatod a UPC-nél. És ami a legjobb, hogy UPC-s számot bármikor ingyen hívhatsz, korlátlanul.
Azt nem tudom, mi történik a hűségidő lejárata után, de igazából mindegy is, mert már nem leszel odaláncolva.
Kiegészítés a Digi telefonhoz: már nem ingyenes, havi 200 Ft az ára, legalábbis az új belépőknek biztosan. Kb. annyit is ér. Amikor én érdeklődtem náluk korábban, azért akarták utánam dobni ingyen, mert ők is tudták, hogy gyenge a minősége és a leállás idejére úgyis ott van a helyettesítő mobil. Ezt az ügyfélszolgálatos mondta így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!