Mini dv-s sony hundycam kamerát hogy kell géppel szinkronizálni?
Kéne egy program vagy valami amivel működne mer hiába veszek fel valamit ha nem tudom digitalizálni.Pontos típus DCR-HC23
Ja és mini usb vel már bedugtam gépbe de nem tud vele mit kezdeni win7-et használok.
Egyrészt: [link]
Másrészt ha a felvételt akarod bedigizni a gépbe, akkor ahhoz nem kell szinkronizálni, hanem pl. FireWire-ön keresztül csatlakoztasd a géphez, és egy videószerkesztő program tutira fel fogja ismerni a gépedet. A FireWire leánykori nevén amúgy az i.LINK (DV) kimenet, ami ezen a kamerán éppenséggel van. Ez egy digitális csatlakozó, amin kép-hang, digitális adatok jönnek-mennek a kamera és más eszközök között. Ha a számítógépeden nincs i.Link-csatlakozó, akkor vegyél egy FireWire-kártyát és egy kábelt. Driver, külön program nem szükséges hozzá.
Egy firewire-kártya párszáz forintba kerül, nem ebbe fogsz tönkremenni szerintem.
Az USB meg más miatt van, de annak az adatsebessége lassú a digitális átjátszáshoz, ugyanis a DV-nél nem csak simán bemásolod a szalagon lévő anyagot, hanem valósidőben bejátszod. Ez a szalagos rögzítés egyik nagy hátránya.
Az USB-n keresztül - gondolom - firmware-t lehet frissíteni, meg esetleg fotókat lementeni, stb.
USB-vel is megy? Én csak Firewire-vel csináltam eddig...
Szalagos rögzítés csak valósidőben megy, ott nem lehet mást csinálni. Még a profi videótechnikában is realtime a szalagos bejátszás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!