Elég szubjektív, de a Metal Gear Solid játékok minden platformon a legjobb játékok (PS2-n az MGS3, PSP-n a Peace Walker, PS3-on az MGS4, nem hiszem, hogy pont a PS1-es lenne szar).
Ez katonás/akció akar lenni.
Zombis játék egyértelműen a Resident Evil 2-3 a legjobb, nem csak PS1-re, hanem mindennél jobb zombis játékok.
De akkor már az RE1-et sem szabad kihagyni.
Crash Bandicoot részek nem tudom mennyire számítanak kaland játéknak, de nagyon nagy kultuszjáték.
2011. febr. 23. 17:33
2/9 anonim válasza:
nekem a Crash volt a kedvencem. Ha érdekel van egy Ps2 eladó.
2011. febr. 23. 17:36
3/9 A kérdező kommentje:
:D van ps2-őm csak most valahogy rááltam a ps1-re :D
2011. febr. 23. 18:52
4/9 Dave46 válasza:
A Medievil 1-2 volt rá hatalmas kaland játék szerintem
2011. febr. 23. 19:14
5/9 anonim válasza:
Driver 2: Zseniális autós játék.
Chrono Cross/Final Fantasy széria: elég komoly kalandjáték, habár ezekhez erős angoltudás ajánlott.
Tekken 3: Verekedős játékok királya.
Crash Bandicot: Legkirályabb platformjáték.
Hirtelen ezek jutottak eszembe a régi szép időkből.
2011. febr. 23. 19:22
6/9 anonim válasza:
Én világéletemben egészen kicsikoromtól a Crash Bandicoot-on játszottam. Megvolt az összes része amit kiadtad PS1-re. Crash Bandicoot: 1,2,3,Team Racing,Crash Bash. Ez egyébként egy kalandjáték.
2011. febr. 23. 20:32
7/9 anonim válasza:
Ja a Crash Bandicot tényleg nagyon jó játék.
2011. febr. 24. 17:56
8/9 anonim válasza:
Jackie Chan Stuntmaster. Régi szép emlékek.
2015. júl. 16. 13:29
9/9 anonim válasza:
Meg még most jut eszembe, a Dino Crisis 1-2. Nagyon jó játék, nekem nagyon tetszett. Még a Tomb Raider Chronicles, Last Revelation, ezek is tetszettek, bár valahol elakadtam. Fifa 96. Ez volt az első fifám, jó játék volt. Harry Potter and the Sorcerer's Stone. Nagyon jó játékok voltak ezek, több ilyen játékot kellene csinálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!