Milyen MP3-at ajánlotok?
Figyelt kérdés
Olyan kéne, ami lehetőleg "felcsíptethető" övre, futáshoz kéne. Elég 2 GB-os. Fontos lenne. Milyen márka, azoon belül típust ajánlotok? Max 10 ezret szánok rá.2011. febr. 19. 21:25
1/6 Panda Péter 

válasza:

A tökéletes jelölt: Sandisk Sansa Clip+
Memkártyával bővíthető, minden zenei formátumot lejátszik, lehet rá rockboxot pakolni, kiváló a hangminősége és olcsó. Ha bárki bármi mást ajánl, ne hidd el, mert baromság, ennyi pénzért a kis clip-nél nincs jobb.
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! utána néztem neten, aranyos kis lejátszó, tetszik is..de olyan kéne amit nem kell bővíteni. ha nem találok másmilyet valószínű ezt választom! köszönöm szépen
2011. febr. 20. 10:58
3/6 anonim 

válasza:

Sony B-Series Walkman MP3 a lejgobb futashoz.. hosszukos minden praktikus tehat 5* .. link : [link]
4/6 Panda Péter 

válasza:

memóriakártyával csak bővíthető, alapból is van benne 2/4/8 GB hely (attól függ persze hogy mekkorát veszel)
az előbb linkelt sony meg közelébe sem ér a kis clip-nek, semmilyen szempontból, már elnézést.
5/6 A kérdező kommentje:
jajj tényleg, ne haragudj, félre olvastam/értelmeztem mer pont nézegettem mp3-akat, és össze kevertem két dolgot :D
hát még megfontolom, és majd döntök, de tetszik nagyon a kis clip :) nagyon nagy esélye van hogy azt veszem meg, köszönöm a segítséget :)
2011. febr. 26. 09:31
6/6 anonim 

válasza:

Enis ajanlom a Clipet nem azt mondtam h ne vedd meg . . csak azt h ha igazi hangzas kell akkor : Sony Walkman(amit linkeltem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!