Itthon is kapható hordozható mp3 lejátszók közül melyik a legnagyobb tárhely-kapacitású?
Az iPod 160Gb-os Classic-ját ismerem, de ennél valamivel zseb- és szem-barátabb lejátszót keresnék, maga a 160 GB amúgy már elég lenne.
Előre is köszönöm a segítő válaszokat!
Az ára ésszerű határokon belül mindegy, ez alatt azt értem, hogy a 100-120Gb feletti tárhelyért valamivel többet nem sajnálok fizetni, mert megéri.
A zsebbarát lejátszót a fizikai méretére értettem, az Apple Classic-ja nagyon bumfordi, zsebre vágni sem lehet igazán külön táska/övre való tok nélkül, ahogy esztétikailag sem igazán jön be. Értelemszerűen nem divatozni akarok vele, de ha már az ember vesz egy lejátszót, mégis olyan legyen amit szeret is.
Mindenesetre köszi, én is kerestem már neten és nem igazán találtam alternatívát ekkora tárhelyre, ebből lehet külföldről rendelés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!