Xbox 360-ról szeretnék kerdezni!?

Ha flasheled, akkor ugrik a Live (multi) lehetőség. Ez egyébként 10 ezer forint egy évre, tehát nem egy nagyon megterhelő dolog. Ha flasheled, attól még eredeti játékokat visz, de mint mondtam, a multi lehetőség elvész.
A fajtákról pedig annyit, hogy mindenképp Jasper alaplaposat vegyél, lehetőleg 250GB-os merevlemezzel. Tehát Super Elite vagy Slim.

1. válaszolónak üzenet, hogy ha nem 30-40 játékot akar feltenni rá, akkor elég a 120 gb-os. Ha meg neked elég a sima, akkor válassz az Arcade és Slim 4GB között.
U.I.: Ezt meg tudná nekem mondani valaki, hogy mért 4GB? Arra mi fér rá??????

az kimaradt, hogy az arcadeban 256mb hely van. A slim 4Gb-ban 4Gb:) vagyis 3 egész valamennyi mert kell a rendszernek is.
Ha pedig nem akarod flashelni, akkor multizz vele, mert amúgy meg nem éri meg. Az xbox live 1 évre 12000 körül mozog, ha neked jobban megéri 13000-es játékokat venni akkor az ajánlott.
Nem jasper alaplapú csak használtan vehető, de a 2 között annyi különbség van, hogy a jasperesben megcsinálták a hűtést. (hűtésmódosítás van általában a nem jaspereseknél is, ha tettek rá)
Nem jasperest ha veszel, akkor lehetőleg Falcon V2-set.
Ja igen, és a chippelés rég elavult, flashelés van helyette.
És még 1 kérdés: "vagy a gépet fejlesztem vagy xboxra veszek játékot?" ezen mit értesz? hogy flasheld-e vagy vegyél hozzá játékot?
kösz a válaszokat. már döntöttem veszek egy slim 250est és nem flashelem, előfizetek live-ra és veszek néha néha játékokat.
a "vagy a gépet fejlesztem vagy xboxra veszek játékot?" az azt jelenti hogy igyis úgyis költekezés van. igaz pc re ingyen van de no multi de boxra meg drága játék és multi is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!