Szerintetek jó minőség a DLD?
Figyelt kérdés
szeretnék venni egy DLD mélynyomót csak nem akarom feleslegbe kidobni a pénzem, valaki szerint olyan mint a somogyi...nekem erős használatra kéne hogy üvöltsön a mély:D2011. febr. 11. 23:12
2/6 A kérdező kommentje:
és mit ajánlanál?? vagy csak ugy ráírtad?
2011. febr. 11. 23:40
3/6 anonim 

válasza:

Rockford Fosgate, JBL, Alpine...
4/6 anonim 

válasza:

DLD jó minőség, szépen szólnak, árban is teljesen korrektek. Messze nem egy somogyi kategória. Sokkal jobb annál. JBL meg rockford stb meg elérhető áru kategóriába pont hogy gagyi kínai cucc, ami már jó az nem megfizethető. Én elsőnek 6éve találtkoztam DLD vel, azóta saját és több ismerősőm kocsijába is az került. Teljesen meg vagyok elégedve vele.
5/6 anonim 

válasza:

Kinek mi az igénye. Ki mennyit hajlandó rá áldozni. Ez csak eme kérdéseken múlik. ha neked tetszik, akkor vedd meg. Van, akinek a SAL is elég, vagy nincs többre pénze. Nem milliomos ország vagyunk, szal nincs semmi baj a DLD-vel.
6/6 A kérdező kommentje:
mnc bigbill x2nél döntöttme 880w elég lesz szerintem... köszi mindent
2011. febr. 13. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!