Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Wii, xbox kinekt vagy ps move?

Wii, xbox kinekt vagy ps move?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Wii.
2011. febr. 11. 18:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Wii szerintem is:-) Na azon vannak a legjobb játékok, amelyeket valaha látott eme világ!:-)
2011. febr. 11. 19:10
 3/7 anonim válasza:

Az előző két hozzászóló valószínűleg elfogult vagy Wii tulajok. (nekem pl Xboxom van)

Szerintem erre a kérdésre a választ neked kellene kiderítened mert mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya, és elég szubjektiv kinek mi előny és hátrány illetve kinek mi tetszik, és elég sok tesztet értékelést lehet olvasni a neten.

2011. febr. 11. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Haveromnak van Kinectje, és rohadtjó, a másikat még nem próbáltam, de az xboxot ajánlom
2011. febr. 11. 21:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok, XBOX tulaj, akkor is Wii.

A Kinect egyelőre vicc, a Move otromba, ilyen ugrálgatós bulizós játékra Wii és kész.

2011. febr. 11. 22:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Azzal a vlaszolóval értek egyet, aki valami értelmeset is mondott:

Igazából neked kell eldönteni!

Ha nagyon casual, "átlagos beállítottságú játékos" vagy, akkor inkább Kinect vagy Wii (utóbbi inkább, arra már több ilyen játék jött ki), de ha hardcore gamer (is) vagy, akkor pedig Move vagy Kinect (előbbihez hardcore gamek is jönnek külön), mert akkor még tudsz játszani keményebb játékokkal is!

2011. febr. 11. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg a játékválasztékot, és CSAK az alapján dönts, hiszen a játékok a fontosak, semmi más.
2011. febr. 12. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!