Hogy lehet ezt megcsinálni? A többi lent
Figyelt kérdés
Nemtud nekem egy leírást adni képekkel hogy hogy tudok pandóra aksit csinálni hardveresen nem pedig szoftveresen? és lehetőleg magyar legyen!!! köszönöm!és lehetőleg próbált módszer legyen!2011. febr. 9. 20:47
1/4 anonim 

válasza:

Lehetőleg használd a keresőt!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
2/4 A kérdező kommentje:
Lehetőleg olvasd el mit linkelsz ezzel semmire nem megyek ........ és ezt én is olvastam már
2011. febr. 9. 22:40
3/4 anonim 

válasza:

Neked kellene elolvasnod és a "semmire sem megyek"ből levonni a következtetést: szoftveres beavatkozás nélkül nem megy.
4/4 A kérdező kommentje:
olvasd már el te balf@sz nemigaz hogy nemlátsz a szemedtől két féle módszer van szoftveres meg hardveres és eggyütt a kettő nemkell!!!! seg.g.fej ......
inkább többet TE ne iirj ide!!!
2011. febr. 11. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!