Ha van kábeltévém akkor is szükségem van Mindigtévére?
Vagyis ha előfizettél egy kábelTV-s szolgáltatásra, akkor a MindigTV-re már nem hinném, hogy szükséged lenne, mert a TV csatornák ugyanúgy megtalálhatóak rajta, sőt! Még többet is foghatsz rajta.
Persze, ha tartalékra gondolod, úgy már más, bár nem hinném, hogy használnád, mert a kábelTV-nél nincs tudomásom, hogy mikor volt utoljára valami probléma, hogy nem jött adás.
A gyors válaszokat köszi!
úgy értem 2012-től ugye csak dekóderrel vagy erre alkalmas tévékészülékkel foghatók a televíziós adások-ezt konkrétan helyettesíti, ha kábeltvs(UPC) előfizető vagyok?
Én úgy gondolom igen, hisz ez eleve műholdas sugárzás, de nem vagyok biztos benne, hogy ha teszem azt, most döntenék, a későbbiekben helyettesíti-e a dekóder és egyebek használatát?
Bocs, hogy az imént nem voltam konkrét.
Amire te gondolsz, az teljesen más!
Ez a digitális sugárzásról szól.
Utánaolvastam az egésznek és igazából csak a földfelszíni sugárzásról van szó.
Akinek kábelTV-je van, vagy műholdja, annak nem kötelező ez.
Ktv előfizetőket nem érinti a digitális átállás, ugyanis analóg csomagban eleve visszaalakított jelet kapnak, digitális csomagban pedig a szolgáltató adja a szükséges dekóder(bár ennek semmi köze a digitális földfelszíni sugárzáshoz, nem összekeverendő vele).
Tehát röviden ktv előfizetéssel bármilyen tv-n nézhető az adás 2012 után is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!