Károsítja windowsot?

Figyelt kérdés

Beirtam keresöbe(RUN-Futatás),hogy regedit a megjeleno ablakbol ki választottam a második sort HKEY_CURENT_USER

onnan a Software és nekem volt egy olyan hogy SSI (nektek biztos nincs mert ez a Empire Earth progija vagy mondjatok aminek akarjatok) és ezt kitöröltem.Ez kárositja a windowst(eddig rendesen megy) CSAK LEGYEK BIZTOS BENNE HOGY NEM !

2011. febr. 7. 16:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem károsítja. A programok, játékok teleírják a regeditet a saját bejegyzéseikkel, amik törlés után is ott szoktak maradni sokszor. Vannak erre külön programok amik kitisztítják automatikusan a nem élő bejegyzéseket, te is most ezt csináltad csak kézzel. Ez nincs hatással a rendszer működésére, amíg csak ebben a könyvtárban módosítasz egy-egy dolgot.

Ha kritikus is lenne, csak az adott program működését befolyásolhatja, amit egy javítással vagy újratelepítéssel orvosolhatsz.

A figyelmeztetés, hogy ne piszkáld a rendszerleíró adatbázist arra utal, hogy más lenyíló tömbök alatt vannak fontos rendszerbeállítások is, így ha ott elszúrsz valamit az hatással lehet a rendszer működésére, instabilitást vagy hibajelenségeket okozhat. Önmagában a Software ág csak a telepített programok beállításait tartalmazza és nem elsősorban a rendszerét.

2011. febr. 7. 16:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Kösz szépen...
2011. febr. 8. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!