Az érdekelne, hogy az álló képeket elforgassam e fekvővé, vagy hagyhatom állónak és úgyis ugyanúgy kapom majd meg őket?
Figyelt kérdés
A Rossman szeretnék képet előhívatni, és hozzá neten leadni a rendelést.
Szóval nem formálnak rajta semmit, úgy értem az ugyanolyat.
2011. febr. 6. 21:15
1/7 anonim válasza:
Óóó istenem ez tényleg komoly kérdés?
2/7 anonim válasza:
:D Nem mindegy hogy nyomtatják ki? Hagyd úgy.
4/7 anonim válasza:
Ha a kép elforgatva van a papiron is, akkor nagyon egyszerűen megtekinhető, ha a megfelő irányba rendezed magad, pld forditott képnél fejenállva rögtön nézhető
5/7 anonim válasza:
ÁÁÁ elég hogyha csak a monitorod forgatod el és úgy jó lesz!
6/7 anonim válasza:
bocsi, ez nem csúfolódás volt, csak kicsi viccelődés! :) Komolyan válaszolva, mindegy hogy állitva vagy fektetve küldöd, a Rossmannál úgyis a papirkép méretéhez igazitják, nem lesznek rajta az üres részek, ami esetleg egy állóképen látszik! A lényeg, hogy a méretet ne csökkentsd le, vagyis a nagy pixelszámú képeket küldd el nekik!
7/7 anonim válasza:
És mi van ha fejjel lefelé küldi ahogy én is jártam!!!
ÁÁÁ azok az összejövetelek mikor mutogatom a családnak a képeket mindenki fejjel lefelé.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!