Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az 576-ban miért kerül minden...

Az 576-ban miért kerül minden konzol egy 10-essel drágábba?

Figyelt kérdés

Xbox és PS is 10.000 Ft-tal drágább, mint bárhol máshol.

Oké, hogy pofátlanok meg zsidók az ilyen üzletek, de ennyire?

2011. febr. 5. 21:07
 1/8 anonim ***** válasza:

"mint bárhol máshol. " hol máshol:).

a boltokban minden konzol játék 10felett van. szóval max másolt játék kerül ócsóba.

2011. febr. 5. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:

nem játékról volt szó,kedves első hozzászóló,hanem konzolról.

és arról,hogy bárhol máshol mondjuk egy xbox 60000-65000ft (hasraütés szerűen mondtam ezt a számot,nem tudom mennyibe kerül manapság egy x) 576-ban pedig 70000-75000.

(egyébként nem tudom,hogy ez tényleg így van e,hogy 576 10essel drágább,ezért nem is válaszolok a kérdésre,csaupn segítettem az előző posztolónak)

2011. febr. 5. 21:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Van olyan műszaki cikk, aminél akár 40, vagy 50 e. Ft-al drágább az egyik üzletben, mint a másikban.

Ha megtehetik, akkor megteszik.

Elméletileg erre nincs szabályozás, csak az tiltott, ha valamit áron alul kínálnak (bár a végkiárusításoknál akár 70% kedvezményt is adnak).

A vásárló meg ott veheti meg a terméket, ahol csak akarja, nem kell az 576-ba bemenni (bár én úgy tudom, hogy az 576 csak bevásárló központokban elérhető, azoknál meg nem annyira olcsó a bérlési díja).

2011. febr. 5. 21:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Mert így nekik is 10k-val több lesz.Ugyanannyiér veszik mint a többi bolt, sőt még talán olcsóbban, mert az egész világon elérhető a bolthálózatuk, úgyhogy gondolom nem 100-asával veszik.
2011. febr. 6. 09:42
 5/8 A kérdező kommentje:

Amúgy egy 4 gigás boxot már 50-ért lehet adni, 576-ba 60-ért kapod.

Egy PS3 máshol 70, itt 80-ért adják.

2011. febr. 6. 11:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért, mert kisker, és nekik ez a haszonkulcsuk, ebből van hasznuk, profitjuk.
2011. febr. 6. 11:58
 7/8 A kérdező kommentje:

És a konzolvilag, konzolstudio, multiplatform, platinumshop, sorolhatnám, ezek nem kiskerek?

Mert szerintem de, ezek is azok, mégis itt egy 10-essel olcsóbb, az 576-hoz képest.

Az összes boltban olcsóbb, kivéve 576, ezért kérdeztem csak.

Mert ha még 20 másik boltban is annyiért adták volna akkor most nem érdeklődnék.

2011. febr. 6. 15:42
 8/8 anonim ***** válasza:

De igen, azok is kiskerek, de ahogy mondtam - mivel kisker, ezért ő állapítja meg a haszonkulcsát. Ha ennyi, akkor ennyi, szíve joga, max. nem náluk vásárolnak az emberek, ennyi.

Ez az ő szuverén döntésük, ha ők így látják jónak, ám legyen. Ha neked nem jók az áraik, szard le őket, ily egyszerű :]

2011. febr. 14. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!