Az 576-ban miért kerül minden konzol egy 10-essel drágábba?
Xbox és PS is 10.000 Ft-tal drágább, mint bárhol máshol.
Oké, hogy pofátlanok meg zsidók az ilyen üzletek, de ennyire?

"mint bárhol máshol. " hol máshol:).
a boltokban minden konzol játék 10felett van. szóval max másolt játék kerül ócsóba.

nem játékról volt szó,kedves első hozzászóló,hanem konzolról.
és arról,hogy bárhol máshol mondjuk egy xbox 60000-65000ft (hasraütés szerűen mondtam ezt a számot,nem tudom mennyibe kerül manapság egy x) 576-ban pedig 70000-75000.
(egyébként nem tudom,hogy ez tényleg így van e,hogy 576 10essel drágább,ezért nem is válaszolok a kérdésre,csaupn segítettem az előző posztolónak)

Van olyan műszaki cikk, aminél akár 40, vagy 50 e. Ft-al drágább az egyik üzletben, mint a másikban.
Ha megtehetik, akkor megteszik.
Elméletileg erre nincs szabályozás, csak az tiltott, ha valamit áron alul kínálnak (bár a végkiárusításoknál akár 70% kedvezményt is adnak).
A vásárló meg ott veheti meg a terméket, ahol csak akarja, nem kell az 576-ba bemenni (bár én úgy tudom, hogy az 576 csak bevásárló központokban elérhető, azoknál meg nem annyira olcsó a bérlési díja).

Amúgy egy 4 gigás boxot már 50-ért lehet adni, 576-ba 60-ért kapod.
Egy PS3 máshol 70, itt 80-ért adják.

És a konzolvilag, konzolstudio, multiplatform, platinumshop, sorolhatnám, ezek nem kiskerek?
Mert szerintem de, ezek is azok, mégis itt egy 10-essel olcsóbb, az 576-hoz képest.
Az összes boltban olcsóbb, kivéve 576, ezért kérdeztem csak.
Mert ha még 20 másik boltban is annyiért adták volna akkor most nem érdeklődnék.

De igen, azok is kiskerek, de ahogy mondtam - mivel kisker, ezért ő állapítja meg a haszonkulcsát. Ha ennyi, akkor ennyi, szíve joga, max. nem náluk vásárolnak az emberek, ennyi.
Ez az ő szuverén döntésük, ha ők így látják jónak, ám legyen. Ha neked nem jók az áraik, szard le őket, ily egyszerű :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!