Egy néhány xbox 360 kérdés! Segíten (é) tek? (azért írtam így mert gyk nem fogadja el. )
Először is: mi az a JTAG? miben jobb egy nem JTAGolható gép egy JTAGolhatótól? Hogyan lehet JTAGolni?
Jasper vagy Falcon V2 alaplapos a jobb? Valaki erre esküszik, a másik pedig arra.
Flashelt gépen mire jó a HDD, ha zenét, videót stb. úgyse teszek rá?
Melyik a legjobb flash? Illetve melyikek a legjobb flashek?
Szerintetek megéri csak azért nem flashelni, hogy assassin's creed brotherhood multizhassak vele?
JTAG az az, hogy a játékok DLC-je is futtatható.
HDD-re másolásnak azért van értelme, mert kíméled az olvasófejet, illetve ha akadozna a játék DVD-ről, akkor a HDD-re másolás megszünteti, mivel ugye HDD-ról gyorsabban olvassa az adatot, mint DVD-ről.
Flash úgy tudom nem nagyon számít boxnál, csak a meghajtó típusa.
AC-nek meg nem tudom milyen a multija, de biztos nem a #1, tehát csak az miatt nem éri meg nem flashelni.
Azt, hogy nem JTAG-os gépekhez van, amiket még nem bannoltak a Live-ról.
Ezt nem tudom hogyan lehetne még egyszerűbben írni, tehát JTAG-on valószínű nem megy, és ha bannolva van a box live-ról akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!