Electronicperson kérdése:
Milyen szerepjátékkal játszak? MMPORG-ot szeretnék pl. : Mu online, de az már uncsi.
Figyelt kérdés
Eddig ezekkel játszottam: muonline,gates of andaron,metin,teamfortress 2,half life,portal2011. febr. 2. 14:58
2/11 anonim válasza:
amúgy a teamfortress 2,half life és portal se nem MMO, se nem RPG
3/11 anonim válasza:
World of Warcraftot ajanlom en is,vannak jo magyar szerverek ha esetleg az angol nehezen menne.
4/11 anonim válasza:
utolso vagyok: ugyertettem mind angol szerver,de vannak olyan szerverek ahol nagyon sok magyar jatszik
5/11 anonim válasza:
Én sok MMPORG-ot játszottam.. World of Warcraft-ot tudom ajánlani illetve a Cabal Online EU-t
6/11 anonim válasza:
World of Warcraft, de nem játssz vele túl sokat, mert függővé tesz, a haverom is az. Nem tud másról beszélni, stb.
Szóval ha hajlamos vagy ilyenre, akkor inkább ki se próbáld.
7/11 anonim válasza:
nézd meg ezt:
elvileg gyerekeknek készült, úgyhogy kinézetben eléggé más, mint a többi. viszont tele van idősebb játékosokkal is.
a harc a kizárólag varáspárbajokból áll, egyébként küldetés/fejlődés/specializáció/stb. a mágiararendszere meg kártyás. (valami Yu-Gi-Oh! anime szerű, ha ismered)
kb. a 10. szintig lehet eljutni freeben, utána elfogynak az ingyenesen elérhető pályák és ezzel a küldetések is. (a reg. valami 10 dollár havonta, úgyhogy annyira nem vészes) viszont ezen a szinten már nagyon tuti varázspárbajokat lehet vívni más játékosokkal.
8/11 anonim válasza:
Vagy Aion:D Az is nagyon jó, szép grafika, élvezhető:D
9/11 A kérdező kommentje:
thx
2011. febr. 3. 07:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!