Melyiket vegyem játékra?
Habár nem vagyok az a "hardcore gamer" típus azért viszonylag sokat játszok,és én úgy vagyok vele hogy játékra konzol minden másra pc.Igaz drágábbak a konzolos játékok,de olcsóbban kijössz mint ha a pc-det kell feltuningolnod.
Nekem legalábbis jobban jött ki így a gyakorlatban.
XBox-on játszok,a pc-n meg a média:film,zene,stb...
Igen azt is akartam még hogy igaza van az elsőnek,a pc-re sokkal körülményesebb már az áhított játék puszta beszerzése is mert a konzolhoz képest hónapokkal is tolódhat a kiadás dátuma,van amit ki se adnak pc-re,vagy ha ki is jön dugig van hibával az idő- vagy pénzhiány miatt vagy mert ki se akaták adni pc-re.(persze nem mindél van így,de már sokszor előfordult)
Aztán vannak olyan játékok amiknek a full videóbeállításokkal akadásmentesen való futtatása számítógépen szinte csoda(Pl.: GTA IV).(Habár megoldható de az plusz pénzkiadás a gép fejlesztésre,aki pedig nem tud mindent megvenni az csak lefojtott vizuális élményben részesül)
Úgyhogy megint csak oda jutok,hogy szerintem jobban megéri a konzol.Mindenféle játék sokkal szebb és élvezetesebb konzolon mint pc-n.
Egyedül az RTS műfaj az ami kicsit távolabb áll a konzoloktól habár szerintem meg lehet szokni az irányítást.
Bár azért egy jól sikerült pc-s CounterStrike LAN party csak egy fokkal marad el egy orgazmus keltette örömérzettől :D - de az nem igényel nagy vidikártya teljesítményt...
Persze ez a saját tapasztalatom szóval igaza van a harmadiknak is - kinek a pap,kinek a papné...
23:20

PC előnyök:
- jobb grafika
- nem csak játszani lehet rajta
PC hátrány:
- jobb a grafika, de sokkal drágább összerakni
Konzol előny:
- jól optimalizáltak a játékok, akadozás, stb. nem fordulhat elő
- berakod a játékot, és már megy is
- jobb exkluzív játékok (manapság PC-re alig jelenik meg exkluzív játék)
- gyakran hamarabb kijönnek a játékok, mint PC-re, néha akár 1 évvel korábban is
- egy nagy tv-n kényelmesen elfeküdve a kanapéból játszhatsz
És akkor konzolokon belül
Xbox360 előnyök:
- a legtöbb multiplatform játéknak jobb a grafikája
PS3 előnyök:
- blu-ray
- legjobb exkluzív játékok
- multimédia központ az egész (tehát film-kép, stb, nagyon jó rajta)
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Összefoglalva:
PC-n a legjobb a grafika, de sokkal drágább maga a hardver, míg a konzolok sokkal olcsóbbak, és azon sem szar a grafika. Konzolokon belül meg PS3-on jobbak a játékok, és ha ez a fontos neked, akkor egyértelműen ezt kéne választanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!