Melyiket vegyem játékra?

Figyelt kérdés
PS3,XBOX360,PC... Melyiket vegyem(játszás) szempontra? Ha lehet indokkal kérem. Köszönöm ! Jó 8
2011. jan. 31. 21:28
 1/6 anonim válasza:
Ps 3 vagy Xbox 360. Ezeket vedd játékra. A pc-vel macerás játszani, mert egyrészt néhányat művészet feltelepíteni a sok védelem miatt, másrészt, elég drága kell ahhoz, hogy nagyon szépen fussanak a játékok. De ebbe bele lehet kötni, hisz van aki tele van zsével, vagy csak szimplán imád szenvedni a végetnemérő problémákkal és telepítési, patchelési gondokkal. Részemről viszont a legfontosabb indok a játékfelhozatal. Pc-re sokkal kevesebb játék jelenik meg, mint konzolokra.
2011. jan. 31. 21:57
 2/6 anonim válasza:

Habár nem vagyok az a "hardcore gamer" típus azért viszonylag sokat játszok,és én úgy vagyok vele hogy játékra konzol minden másra pc.Igaz drágábbak a konzolos játékok,de olcsóbban kijössz mint ha a pc-det kell feltuningolnod.

Nekem legalábbis jobban jött ki így a gyakorlatban.

XBox-on játszok,a pc-n meg a média:film,zene,stb...

2011. jan. 31. 23:20
 3/6 anonim válasza:
Azért nem teljesen igaz amit az első mond, neki biztos sok rossz tapasztalata van a PC-s játékokkal szemben, ezért szvsz elfogult egy kissé (pl. az teljesen hülyeség hogy kevesebb játékot adnak ki PC-re. Attól van hogy van pár konzol exkluzív cím, nem jelenti hogy kevesebb játék van PC-re, és vica versa). Őszintén szólva a konzolok és PC mellett is sok dolog szól, pro és kontra. Egyrészt konzolon tényleg nem kell annyit kompatibilitási problémákkal törődni, de ha az ember egy normális cég játékát veszi meg, akkor többé-kevésbe ezzel nem lesz gondja. PC-n sokkal több lehetőség van a játék irányítására (mondjuk egy RPG-t/RTS-t konzolon nehéz, szinte lehetetlen irányítani; legalábbis nekem, és jó pár ismerősömnek nem sikerült, de lehet mi vagyunk a bénák), modolására, egyéb nyalánkságra. Azt igazából neked kell eldönteni, hogy neked mi az ideális, mert ahány ház, annyi szokás.
2011. jan. 31. 23:27
 4/6 anonim válasza:

Igen azt is akartam még hogy igaza van az elsőnek,a pc-re sokkal körülményesebb már az áhított játék puszta beszerzése is mert a konzolhoz képest hónapokkal is tolódhat a kiadás dátuma,van amit ki se adnak pc-re,vagy ha ki is jön dugig van hibával az idő- vagy pénzhiány miatt vagy mert ki se akaták adni pc-re.(persze nem mindél van így,de már sokszor előfordult)

Aztán vannak olyan játékok amiknek a full videóbeállításokkal akadásmentesen való futtatása számítógépen szinte csoda(Pl.: GTA IV).(Habár megoldható de az plusz pénzkiadás a gép fejlesztésre,aki pedig nem tud mindent megvenni az csak lefojtott vizuális élményben részesül)

Úgyhogy megint csak oda jutok,hogy szerintem jobban megéri a konzol.Mindenféle játék sokkal szebb és élvezetesebb konzolon mint pc-n.

Egyedül az RTS műfaj az ami kicsit távolabb áll a konzoloktól habár szerintem meg lehet szokni az irányítást.

Bár azért egy jól sikerült pc-s CounterStrike LAN party csak egy fokkal marad el egy orgazmus keltette örömérzettől :D - de az nem igényel nagy vidikártya teljesítményt...

Persze ez a saját tapasztalatom szóval igaza van a harmadiknak is - kinek a pap,kinek a papné...

23:20

2011. jan. 31. 23:58
 5/6 anonim ***** válasza:

PC előnyök:

- jobb grafika

- nem csak játszani lehet rajta

PC hátrány:

- jobb a grafika, de sokkal drágább összerakni

Konzol előny:

- jól optimalizáltak a játékok, akadozás, stb. nem fordulhat elő

- berakod a játékot, és már megy is

- jobb exkluzív játékok (manapság PC-re alig jelenik meg exkluzív játék)

- gyakran hamarabb kijönnek a játékok, mint PC-re, néha akár 1 évvel korábban is

- egy nagy tv-n kényelmesen elfeküdve a kanapéból játszhatsz

És akkor konzolokon belül

Xbox360 előnyök:

- a legtöbb multiplatform játéknak jobb a grafikája

PS3 előnyök:

- blu-ray

- legjobb exkluzív játékok

- multimédia központ az egész (tehát film-kép, stb, nagyon jó rajta)

Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

Összefoglalva:

PC-n a legjobb a grafika, de sokkal drágább maga a hardver, míg a konzolok sokkal olcsóbbak, és azon sem szar a grafika. Konzolokon belül meg PS3-on jobbak a játékok, és ha ez a fontos neked, akkor egyértelműen ezt kéne választanod.

2011. febr. 1. 17:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Kösszi a válaszokat! Kérek még ha lehet
2011. febr. 2. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!