Visszavinném a meghibásodott külső merevlemezemet. Akkor meg büntethetnek, ha van x db olyan film rajta amit letöltöttem?
Bedugom a merevlemezem USB jét a gépbe és nem észlel semmit.Valószínűleg a csatlakozással van a hiba,mert az a led ami az olvasást és írást érzékeli villog,tehát működnek.Garanciám még van.
Vagy nekik az adatokhoz semmi közük?az illető áruház neve:ALDI
Nem foglalkoznak vele mit tartalmaz, viszont lehetséges hogy mindet letörölnek róla erre készülj fel!
És egy jó tanács:ne az Aldi-ba vidd visza hanem a garanciajegyen feltüntetett szervízbe közvetlen.Ha a forgalmazóhoz viszed akkor hónapokat is várhatsz rá, míg szervíznél a közvetlen ügyintézés miatt csak napokat.
Hát... nem tudom te hogy vagy vele ,de nekem sok kedvem nincsen felvinni Linz be a winchestert:D.Ugyanis a szervíz címe ez :Quanmax AG Industriezeile 35, AT-4020 Linz.Ha meg a postát választanám,ott azért lehet rizikó,hogy hogyan kerül a szervízbe és a postaköltség sem utolsó,gondolom ,ha saját úton küldöm be ,akkor nem fizetik ki a költségét a szállításnak,de köszönöm.Azt hiszem az lesz ,hogy elviszem oda ahol vettem ,aztán csak lesz valami.
Az adataimat biztosan elveszítem?Nincs valami olyan cucc amivel lementhetném?Habár csatlakozni a géphez nem tudok.Valami ötlet?
Még 1szer köszi ,nem azért mondtam ,hogy megsértselek.
Hát nem olyan fontosak,de azért 1-2 hétbe bele tellik a filmeket megszerezni.Csak jóformán filmek voltak rajta.Semmi életbevágó dokumentum vagy akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!