Hogyan tudnék downgradelni iOS 3-ra egy iPod 2G-t
4.2.1-ről?
Figyelt kérdés
Sajnos annak idején nem mentettem le az shsh-kat, tehát simán betallózva az iOS 3.ipsw-t nem enged downgradelni
Van valami oldal, ahonnan le lehet tolteni azokat az shshkat?
Fontos lenne visszaraknom, mert ezzel a 4-gyel lassabban fut
Igazábol a legjobb a 3.1.3 lenne, vagy a 3.1.2, de még a 3.0 is akár
2011. jan. 30. 22:43
1/7 anonim válasza:
Nagyon egyszerűen. Alapból töltsd le a frissítéseket, és írd felül mind a kettőt.
2011. jan. 30. 23:16
2/7 anonim válasza:
nézd meg a sorozatszámot! ha nem mc-vep kezdődik, akkor simán csak dfu módba kell tenni a downgrade előtt, ha mc akkor letöltöd a tiny umbrellát és megpróbálhatod azzal lementeni az shsh-kat, hátha van 3.x-es
2011. jan. 30. 23:36
3/7 A kérdező kommentje:
elsőnek:
Mi van? Milyen frissítés?
másodiknak:
Írtam, hogy 2G, tehát az alapból az jelenti, hogy MB modell. De még DFU-ból sem hajlandó megcsinálni. És azt is írtam, hogy nem mentettem le a 3.x shsh-kat, és azokat most már nem is lehet.
Egyikőtök sem segített, sőt, még kevesbé vagytok jártasok a témában, mint én, akkor miért okoskodtok.
2011. jan. 31. 16:07
4/7 anonim válasza:
Vedd tudomásul, hogy megsértettél.
2011. jan. 31. 21:47
5/7 A kérdező kommentje:
na, azóta sikerült dfu-ból shift+restore-ral 3.0-ra visszarakni, amit még most sem értek, mert régebben ezt sem lehetett, na mindegy, azután meg a sn0wbreezzel csináltam egy custom firmware 3.1.2-t, ami alapból tartalmazza a jailbreaket és a cydiát, és a sn0wbreez végig mondta, hogy mit hogy csinálajk és lássatok csodát, most jailbroken 3.1.2 van a touchomon
2011. febr. 1. 18:37
6/7 anonim válasza:
2. vok, és erről beszéltem te balhere. am meg azért kérdeztem rá az mc-re, mert az emberek 90%a nem képes megkülömböztetni a 2és a 3 g. (mert bezavar a 8GB mc touch) AMI NE
MC ARRA MINDIG TUDSZ DFUBAN x.0-ás FIRMWARET TOLNI!!
2011. febr. 1. 22:06
7/7 A kérdező kommentje:
te csak azt említetted, hogy dfu-val próbálkozzak, azt nem mondtad, hogy csak a 3.0-val lesz jó
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!