Jó párosítás? Piezo sugárzó KHS 107, közép ksn 13, mély bxc 2520, mind sal termék 3 utas hangfalba terveztem valameiket lecseréljem vagy jó választás?
Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 17:08
1/5 anonim válasza:
piezo magas már egyből kuka. Rettenetesen szól mind. Tudom, olcsó, és csábító. De nem fog jól szólni egyikse. De a többi SAL hangszóró is felejtős sajna. Olcsóak, de nem szólnak sehogy.
2/5 anonim válasza:
mekkora hülyeséget mondtál már bocs
5 utas hangfalaim vannak sal az összes aztán 1 X volt időm rendes hangváltót tákolni hozzá és nincs velük semmi baj szépen tisztán szólnak
persze ha tda 2030 meg társaival hajtanám mint te nekem is ez lenne a véleményem
3/5 anonim válasza:
Hát ha valakinek nincs sok igénye, akár jó lehet neki :D
4/5 anonim válasza:
De elmesélhetnéd, hogy az 5utas hangfaladba tákolt hangváltónak hol vannak a keresztezési frekvenciái és mekkora a meredeksége!
5/5 DannyZuko válasza:
Utolsó kérdés első osztályú. pusztán perverzióból, de engem is érdekelne... Piezo-t lehet én is kihagynám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!