A NINTENDO 3DS-ről írnátok nekem adatokat?
Figyelt kérdés
Már viszonylag sokat tudok, de hátha valamit nem! Adnátok nekem adatokat?
UI.: Lécci most ne azon menjen a huzavona hogy a NINTENDO vagy a PSP jobb! Köszi a válaszokat!
2011. jan. 26. 19:28
1/13 anonim válasza:
3D szemüveg nélkül képes 3D hatást adni.A fényképezőgéppel 3D-s képeket tudsz készíteni, és azokat alakítgatni.A fényképezőgéppel lefényképezed magad, akkor megalkossa a te vonásaidról a saját Mii-det a MiiMaker szoftverrel.A StreetPass MiiPlaza-n chatelhetsz más Nintendo 3DS játékosokkal, s játszhatsz is velük.Ha lesz Nintendo 3DS mágikus kártyád, azt rakd le az asztalra, majd rögzítsd rá a 3DS-t és kikel belőle egy ellenség, amelyet meg kell ölnöd(folyamatosan jönnek belőle a szörnyek)persze a képernyőn:D.Ha a zsebedben fogod hordani, méri, hogy mennyit jártál vele, és azt megmutassa, hogy hány lépést adtál le aznap.Később az EuroSport-tól 3D-s videókat tölthetsz le, és Angliában egy bárányos mesét is lehet majd letölteni rá.Játékokat lehet letölteni az eShop-ban.Beépített böngészővel kapható:D A dobozba mellékelnek egy "ágyat" amelybe ha berakod feltöltheted, de akár este oda is rakhatod.Este ha lecsukod alvó módba kerül, és ekkor figyeli a frissítéseket, és egyéb adatokat amiket pl barátaid megosztanak, vagy a frissítéseket letölti.Ha az utcán a Nintendo 3DS-eddel sétálsz, és melletted elmegy egy másik Nintendo 3DS-sel futkározó ember, azok megosztják egymás adataid, és később nem fog annyi adatot letölteni.A Stylus teleszkópos, azaz kihúzható egy bizonyos méretig.A Nintendo 3DS visszafele kompatibilis(Gameboy játékokat tölthetsz az eShop-ból).Gyroszkóppal és mozgásérzékelővel is el van látva, amit játékokba sok hasznát veheted.Jelenleg ennyi jutott eszembe:D
2/13 A kérdező kommentje:
Aha, amúgy most DSi-m van!
2011. jan. 26. 20:43
3/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2011. jan. 26. 20:49
4/13 anonim válasza:
Nekem is DSi-em van, csak az XL-es kiadás:D
5/13 A kérdező kommentje:
:D
Te nem veszel 3DS-t?
2011. jan. 27. 14:19
6/13 anonim válasza:
Nagyon szeretnék, csak még kell rá gyűjtenem pénzt, mert nemrég kaptam a DSi XL-t, de a 3DS-t szintén szeretném:-) (Egyébként gyűjtöm a Nintendo konzolokat, és ezért még a 3DS-t is kötelező lesz nekem megvenni:))
7/13 anonim válasza:
3DS nem lesz valami drága, 50 ezer körül.
Csak megjegyzem, hogy PSP2 (vagyis NGS) 100 fölötti áron fog indulni, bár az is igaz, hogy azért az komolyabb cucc.
8/13 A kérdező kommentje:
Nekem van PSP-m! UTÁÁÁLOM! NAGYON SZAR! Ezért oda adtam az öcsémnek... ÉS A NINTENDO 3DS ammm a legolcsóbb helyen is kb 65000
2011. jan. 27. 19:02
9/13 A kérdező kommentje:
Na jó nem szar, de a 3ds jobb
2011. jan. 27. 19:08
10/13 anonim válasza:
Én szerintem nagyon sz@r a PSP, a Nintendo mindig is minőségibb konzolokat gyártott.A PS-ből csak a PSP-t utálom, a PS3 is jó, bár a Wii-t még mindig sokkal jobban szeretem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!