Hobbi célra milyen digitális fényképezőgépet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek fotózni, kicsit több vagyok mint amatőr, de nem profi. Fujikban gondolkodok, csak nem nagyon értek hozzá. S1600, s1800, s5800 vagy az s8000? Mi a különbség, melyik a jobb nekem...2011. jan. 26. 16:35
1/2 Alisonstardesign válasza:
Ha jól tudom az 5800-as már lejárt nem is igazán kapható. Szeretintem ezek közül mindegyik remek gép.Egyik rokonomnak az 1800-as van és nagyon megvan elégedve vele.Nagyon okos és megbízható készülék.Vélemyényem szerint nagyon minimális dolgokban térnek el.Neked kellene megnézned az adatlapjukat és eldöntened, hogy milyen funkció az amire szükségedvan.
2/2 anonim válasza:
Én, ha nem akarsz feltétlenül Fuji-t (ne érts félre, azok is jók), akkor egy Canon 350d-t ajánlanék. Tudom, régi konstrukció, de még mindig a legjobb. Tütörreflexes, ami nagyon sokat számít! (Sokan azt mondják, hogy a mai technika... Nem! A tükörreflexes jobb!) A gyártásának megszűnése óta sokat esett az ára, így már 50-60 ezer körül vehetsz egyet! Nekem is ilyenem van, sokadik gépem, és szerintem ez meglesz egy ideig, mert nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!