Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nem kapcsol be az ipodom! Mit...

Nem kapcsol be az ipodom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már vagy 4 órája töltöm, aztán itthagytam a gépet és anyám fogta és kikapcsolta a bedugott ipoddal együtt... ezek után bekapcsoltam a gépet és nem érzékelte, hogy csatlakoztatva van, úgyhogy kihúztam de a gép vmiért mégis kiadta azt a hangot amit akkor szokott amikor lecsatlakoztatsz valamit a gépről... megpróbáltam bekapcsolni és nem reagált semmit... most megint bedugtam de továbbra sem csinál semmit, fekete a képernyő, csak annyi h a gép kiadja a hangot, ha bedugom-kihúzom...

Ugye ennyitől nem romolhatott el?? :S most vettem karácsonykor

2011. jan. 23. 21:44
 1/6 A kérdező kommentje:
most már az történik, hogy továbbra sem kapcsol be maga az ipod, de a gép jelzi, hogy bent van, mondjuk az itunes-t nem nyitja meg pedig már fél órája szorgalmasan kattintgatok rá.... ha meg szabályosan akarom lecsatlakoztatni, akkor azt írja, hogy nem lehet leállítani mert egy program még mindig használja
2011. jan. 23. 22:01
 2/6 anonim válasza:
Próbáld meg azt,hogy kiveszed az aksit!
2011. jan. 23. 22:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Használati útmutató nem járt mellé? Belenéztél egyáltalán, hogy a hibára vonatkozóan van-e leírás illetve megoldás?
2011. jan. 24. 02:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Olyan rosszindulatú vagy ...

Az Apple termékek tulajdonosai nem biztos hogy tudnak olvasni. Ők a minőségre mennek ...

Amúgy meg ha nem a piacról van, akkor van rá garancia, szerintem már várják.

De ha gyakorolni szeretnél, akkor resettel visszaállíthatod:

[link]

2011. jan. 24. 09:09
 5/6 anonim ***** válasza:
2011. jan. 24. 09:16
 6/6 A kérdező kommentje:
ó, köszi nektek, reset gombra hirtelen nem gondoltam, de most sikerült :)
2011. jan. 26. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!