Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egy fényképezőgépből lehet...

Egy fényképezőgépből lehet csinálni egy élő kamerát?

Figyelt kérdés
Erre nekem azért lenne szükségem mert van egy időjárás oldal és oda szeretném feltölteni az élő időképet meg lehet ezt oldani?
2011. jan. 22. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Hogyan akarod továbbítani fényképezőgép a képét? Kábelen? Wifin? min? Szerintem nem sok fényképezőnek van olyan hardvere amivel ezt meg lehet oldani.

Én inkább egy hálózatra köthető webkamerán gondolkodnék, amihez nem kell külön számítógép. Van azoknak wifis, meg sima hálókábeles változatuk is.

2011. jan. 22. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Vannak programok, amivel lehet nézni a gép által közölt képet, ha van benne live view, de hamar le fog merülni az aksi. Inkább egy webkamerát vennék pár ezer forintért.
2011. jan. 22. 21:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát én usb-n keresztül akarnám megoldani. Nekem egy olympus márkájú fényképezőm van.
2011. jan. 22. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:
ha diplomás villamosmérnök vagy, akkor nem lehetetlen, hogy megírd hozzá a firmware-t
2011. jan. 22. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

egyes fényképezőgépek támogatják, hogy webkamerának használd őket. a canon pl. nem, mert ők azt mondják (fent van a honlapon), hogy vegyél erre egy webkamerát külön, lehetőleg az övéket...

meg kell nézni, hogy van-e gyártó honlapján driver ilyen funkcióra, ha van, akkor már csak az áramellátást kell megoldanod, ami ha van csatlakozó a fényképezőgépen, akkor egy univerzális táppal párezer forintért megoldható.

ettől függetlenül sokkal egyszerűbb venni egy webkamerát erre a feladatra.

ma láttam az Örsön az Árkád Intespar-ban kiárúsításon valami 1500 huf-ért. igaz Hannah Montana dizájn volt, de szerintem ezzel együtt lehet élni...

2011. jan. 22. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!