Egy fényképezőgépből lehet csinálni egy élő kamerát?

Hogyan akarod továbbítani fényképezőgép a képét? Kábelen? Wifin? min? Szerintem nem sok fényképezőnek van olyan hardvere amivel ezt meg lehet oldani.
Én inkább egy hálózatra köthető webkamerán gondolkodnék, amihez nem kell külön számítógép. Van azoknak wifis, meg sima hálókábeles változatuk is.

egyes fényképezőgépek támogatják, hogy webkamerának használd őket. a canon pl. nem, mert ők azt mondják (fent van a honlapon), hogy vegyél erre egy webkamerát külön, lehetőleg az övéket...
meg kell nézni, hogy van-e gyártó honlapján driver ilyen funkcióra, ha van, akkor már csak az áramellátást kell megoldanod, ami ha van csatlakozó a fényképezőgépen, akkor egy univerzális táppal párezer forintért megoldható.
ettől függetlenül sokkal egyszerűbb venni egy webkamerát erre a feladatra.
ma láttam az Örsön az Árkád Intespar-ban kiárúsításon valami 1500 huf-ért. igaz Hannah Montana dizájn volt, de szerintem ezzel együtt lehet élni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!