Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik a legjobb ceruzaelem,...

Melyik a legjobb ceruzaelem, vagy ceruzaakku?

Figyelt kérdés
Pl. Varta, Energizer, Duracell stb.
2011. jan. 19. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Igazából pont azok amiket felsoroltál. Én duracellt vagy energizert veszek mindig, attól függ milyen van a boltba. A kettő között nincs nagy különbség, de egyébként duracell.
2011. jan. 19. 13:56
 2/5 anonim válasza:

Duracellek nekem elemből percek alatt fogytak ki...

Energizer jó.

Vartából nekem akkumulátor AA elemeim vannak, fényképezőgépbe használtam, szinte végtelenig bírták több órákat kell videóznom hogy le tudjam meríteni. Annyira erős hogy szinte alig lehet lemeríteni. még ha azt is jelzi hogy le van merülve akkor is kb 2 órán még simán működött. szóval Varta a legjobb.

2011. jan. 19. 17:58
 3/5 anonim válasza:
Szerintem a Varta a legjobb akár akku akár elem.
2011. jan. 21. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Az energizer lithium elemei. Akkumulátorból pedig a Varta metal-hidrid. Van olyan ami 10 éve bírja nálam.
2017. okt. 28. 05:06
 5/5 anonim válasza:
A Varta elemekkel(kékek)úgy jártam, hogy két hétig+2 napig bírta rádiós egérbe.Utolsó nap kettőt villant azt kész. persze megszakított használattal.
2018. ápr. 26. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!