Ps1-emet szeretném ki chippelni de nem találtam senkit segitenétek? Debrecen vagy bp-en
Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 15:39
1/12 anonim válasza:
ps1 ? Atya úristen .... Szerintem arra te nem fogsz találni chippeltetőt !
Vegyél ps2-t , arra van , és még a ps1-es játékokat is lejátsza. Újonnan lehet venni 18k-ért is , ha jó helyen veszed !
2/12 A kérdező kommentje:
hát igazából már van egy xbox 360-om kistestvéremnek vettem ps1-et (1000ft-ért)egyébként remek vétel volt csak nincs ki chippelve és a testvérem inkább az ilyan kis egyszerű játékokat szereti pl:aladin,tarzan,herkules,worms,szóval azért nem vettem ps2 mert fölös hisz ami ideálís lenne elég egy 1000 ft consol azért nem fogok 18000 ft fizetni mert ezeket a játékokat akarom futtatni
de köszönöm válaszod
2011. jan. 17. 21:35
3/12 anonim válasza:
Vigyázz mert a PS2 Slim nem játssza le a PS1 játékokat!
4/12 A kérdező kommentje:
öcsém :D,köszönöm hogy figyelmeztettél de ragadjunk el a ps2 től és próbáljunk koncentrálni a ps1-re és azon belül is a chippelés ki is mert vagy ki tud ps1-et chippelni debrecen vagy budapest környékén?
2011. jan. 18. 15:20
5/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
Mert alapból ott kezdődik szerintem a probléma hogy már nincs hozzá alkatrész (chip)
8/12 A kérdező kommentje:
van az még :) de köszönöm szépen a válaszokat!
2011. jan. 19. 10:38
9/12 anonim válasza:
Honnan veszed hogy van még?Már vagy 6 éve nem chipelnek PS1-et!
10/12 A kérdező kommentje:
onnan hogy ps1 chippet árulnka a teszveszen is be is szerelik csak annyi a gond hogy az ország másik oldalán van
2011. jan. 24. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!