Mennyi idô Játék javasolt PS3 -on egyhuzamban?
Figyelt kérdés
A gép szempontjából mennyi az egészséges id?tartam? Hétvégenként pl. sokat megy, van hogy fél napot is - 3-4 óránként 20 perc, fél óra szünetekkel. Nem szeretném, ha kimúlna a túlhajtás miatt...2011. jan. 17. 15:29
1/4 anonim válasza:
ps3-at nagyon nem kell félteni mert bírja akár egész nap mehet de ez a 20 perces szünetekkel kínzod szegényt...mivel a hőingadozás nem tesz jó 1 gépnek se lehül,felmelegszik,lehül......szóval ha már megy akkor menjen is ne ki be nyomogasd mert így többet ártasz vele,na egy a lényeg nyúzd nyugodtan mondjuk sajnos ezt az xboxról nem nagyon lehet elmondani :D
2/4 anonim válasza:
nekem az xboxom360-OM mén minden nap napi 6-7órátXD
3/4 anonim válasza:
Annyit játszol amennyit csak akarsz PS3-mat nem kell félteni!Nekem ha van rá időm 12órát is játszok vele és nyáron lessz négy éve hogy megvan!
És az elsőnek igaza van nem kell 20 perces szünetekkel kínzod szegényt...mivel a hőingadozás nem tesz jó 1 gépnek se!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen srácok :) !
2011. jan. 18. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!