Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » XBOX360 slimet lehet egy zárt...

XBOX360 slimet lehet egy zárt polcba rakni?

Figyelt kérdés
úgy, hogy a polc eleje nyitott,mellette egy csomó hely lenne,felette kb.6 cm, és egy dvd-lejátszóra raknám?
2011. jan. 16. 10:16
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
én be nem tenném oda
2011. jan. 16. 10:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Én sem merném olyan helyre rakni.Egy nagyon jól szellőző helyre kell rakni, és akkor nem lesz gond.Például ismerősnek egy asztalra van rakva középettre, és az Xbox-on kívül csak a controller van ott az asztalon:D
2011. jan. 16. 11:11
 3/4 A kérdező kommentje:
ok, akkor máshova fogom tenni.
2011. jan. 16. 11:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem egy polcon van, de mögötte fölötte jobbra balra, van mellette hely, és a legtetején van,tehát fölötte már nincs semmi, kb.2m-re van aföldtől és 1,5m-re a plafontól.

Jobbra balra sincsen semmmi.Eddig nem volt vele baj, de szerintem ezt egy kicsit eltúlozzák az emberek, mióta Jasperesek vannak, azóta szerintem nem volt olyan, hogy vki jól tartotta és mégis tönkrement.

2011. jan. 20. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!