Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hol a legolcsóbb venni ps3mat?...

Saxy kérdése:

Hol a legolcsóbb venni ps3mat? Vagy xbox360 at ujjat?

Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Itt kapsz a legolcsóbban.

De ha 320 gigás ps3-at akarsz venni, akkor most a gamecity-nél van egy olyan akció, hogy 80-ért 320 gigás ps3-at kapsz + AC: Brotherhood-ot, ami nagyon megéri, ha szereted az AC-t.

Multiplatform-nál a 320 gigás 78 ezer, +AC:B min. 10 ezer, tehát 88, gamecity-nél 8 ezret spórolsz.

De lehet hogy ez az akció csak akkor van, ha bemondod, hogy a playstationcommunity.hu -n láttad a hirdetést, nemtom.

2011. jan. 16. 00:29
 2/6 anonim válasza:

sztem a konzolok szervizén mindent megtalálsz olcsón és jó minőségűként

www.konzolokszervize.hu

2011. márc. 17. 16:44
 3/6 anonim válasza:
konzolokszervize, itt 45ért kapsz gyárilag teljesen felújított, használt ps3-at
2011. ápr. 25. 14:55
 4/6 soldierdan válasza:
úúú nekem is kéne egy olcsó ps3 csak én még nem keresek pénzt a szüleim meg nem veszik meg ! bocs az off-ért csak kíváncsi vagyok ki tud olcsón és mennyiért.
2011. ápr. 27. 16:14
 5/6 soldierdan válasza:
ööö egy kérdés még. a link amit az első küldött ott az első ps : 66 ezer és 160 gigás.Na most a harmadik 320 Gb-os plusz 2 szabadon választott játék akkor hogy hogy csak 2 ezer forinttal drágább mikor a sima 320 gigás 70 ezer ?
2011. ápr. 27. 16:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Valoszinu azt jelenti, hogy ha veszel 2 db jatekot (penzert, 2x10k minimum), akkor magat a ps3-mat annyiert megkapod.

Mert meg 1 jatekkal egyutt is tobb lenne, ha mar a jatek benne lenne az arban.

Altalaban az ilyen bundle-vel egyutt tenyleg olcsobban kijon maga a gep+jatek, na de nem ennyivel

2011. ápr. 27. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!