Sims 3 netbook (? )

Figyelt kérdés
Eredeti játékot sikerült rátennem pendrájvval telepíteni is sikerült de amikor el akarom indítani kéri a lemezt. Mit kéne csinálnom, hogy ne kérje?
2011. jan. 15. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Crackelni lehet ilyenkor.
2011. jan. 15. 17:24
 2/8 A kérdező kommentje:
ha megkérlek elmagyarázod hogy kell ?:D
2011. jan. 15. 17:30
 3/8 anonim ***** válasza:

netbook még a facebook flash játékat, sőt a youtubét sem bírja, akkor szerinted hogy fog menni rajta a sims3?

0,000000001 FPS-el?

jól teszi a náladnál okosabb program, hogy el se indul olyan alacsony paraméterű gépen.

2011. jan. 15. 20:49
 4/8 A kérdező kommentje:
nekem mind a kettő nagyon jól megy.. a facebookos játékok is meg a youtube is...
2011. jan. 15. 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Letöltesz hozzá egy crack fájlt (torrentről mondjuk), és itt le van írva a többi:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__9..

:)

2011. jan. 15. 22:37
 6/8 anonim ***** válasza:

nem 1xűbb ha veszel egy külső CD-meghajtót?

am az 1.-nek igaza van...nem fogja bírni

2011. febr. 9. 14:11
 7/8 anonim válasza:

A kérdésedre a válasz: rakd be a lemezt.

Tudom, hogy a netbook-nak nincs CD-lejátszója, de így volt megfogalmazva a kérdésed...

2011. febr. 27. 21:22
 8/8 anonim válasza:

nekem is volt a netbookomon egy ideig sims. működött is kb10 percig aztán bejött a kék halál ez egy olyan hiba ami akkor jelentkezhet ha túl van terhelve a géped.

szóval ha futni is fog valaha a program számíts erre a problémára

2011. aug. 1. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!