101MB helyem van. Már semmit se tudok törölni a gépről. Lenne valami msn/ hasonló program amihez ennyi hely elég?
Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 13:46
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
Az nem egészséges dolog, ha nincs üres hely a gépen! De ha tényleg semmit sem tudsz törölni, akkor töltsd le pendrájvra a Lupo PenSuite alkalmazást. az semmi helyet nem foglal, van rajta kb 200 progi a böngészőktől kezdve a játékokig, van benn asszem vagy 3 msn és hasonló
3/10 A kérdező kommentje:
már minden mozdítható dolgot töröltem. Pendrivem nincsen..
más kérdéseknél írtak olyasmit hogy más kliens, bármi ami nem windows live. azok meikek?
2011. jan. 15. 16:10
4/10 anonim válasza:
Dehát nincs fent az eredeti msn?
5/10 anonim válasza:
Azért megpróbálhatnád pld a Ccleaner-el megtisztitani a gépet, vagy a gyári lemezkarbantartóval, mert gyakran azért nincs hely, mert hibásan az üres szektorokat is telinek érzékeli
6/10 anonim válasza:
Szia!
Sztem sok helyet foglalnak mindenféle időleges file-ok, őket szedd le pl CCleanerrel:
Ez nekem először 800MB-to szabadított fel, utána, ha hetenként hazsnálom, olyan 200-250MB-ot (ami csak a böngésző gyorsítótár pl)
7/10 A kérdező kommentje:
leszedtem és azt irja ki hogy nem win32 alkalmazás. most mit csináljak?
2011. jan. 22. 22:25
8/10 anonim válasza:
Nekem is ez volt a problémám a dokumentumokra írta hogy 56Gb
DE nem tudtam mi a 56, mert csak 36gb ot láttam simán és total commanderel láttam a többi sz*rságot. De a ccleaner is jó progi csak sok idő ja és ha már van szabad helyed csinálj töredezetségmentesítést az is gyorsít azért elég sokat.
9/10 anonim válasza:
msn-ezhetsz program nélkül is, pl. ebuddy-val, a neten keresztül. nem kell programot telepíteni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!