Honnan lehet xbox live Kód generátort letölteni ingyen?
Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 15:55
2/10 A kérdező kommentje:
Kèpzeld van YouTube on is láttam egy csomó helyen kerestem találtam is csak nem ingyen vagy ha ingyen regisztràlni kell mindenféle letöltőoldalról.Úgy hogy van.
2011. jan. 13. 21:07
3/10 anonim válasza:
Akkor meg mit sír a szád paraszt?
Ha regisztrálni nem vagy képes, hogy ingyen játszhass, akkor menjél tologass meccsbokszot a homokozóban...
4/10 anonim válasza:
Amik ráadásul vírusok is!Ha akarsz egy vírust, szerezz be egyet...
5/10 A kérdező kommentje:
Idefigyelj de degenerált barom ilyen hülyét mint te a föld nem hordott a hátán sajnálom anyádat hogy ilyen észlény gyereke van de nem a te pofázásodra vagyok kíváncsi.
2011. jan. 14. 09:35
6/10 anonim válasza:
Sajnálom, de ez az igazság.A kód generátorok egyértelműen vírusok.Ha valós lenne, akkor a WoW-hoz miért nincs?!Ahhoz is kód kell, de az Xbox Live is ugyanúgy fut, hogy saját, rendszer által generált kódot csinál és azt el is tárolja magába, majd ha valaki megvesz egyet, azt kikeresi és ha valós, Gold tagságot kapsz.Ha egy generált kódot(illegális, amit te oly nagyon szeretnél...) nincs benne a rendszerbe, így csalásért büntetést is kaphatsz.
7/10 A kérdező kommentje:
Te az előbbi vagy ebben igazad van ha ő vagy de nem bírom ha így beszélnek velem én is töltöttem vítusosat de a tűzfa segített.
2011. jan. 14. 22:19
8/10 A kérdező kommentje:
Le is mondtam róla más módszert keresek.
2011. jan. 14. 22:23
9/10 anonim válasza:
Nincs ilyen, csak arra jó, hogy a hiszékenyeket csőbe húzzák.
10/10 anonim válasza:
Jóvan gyerek azért nemkell mindenkit oltogatni te utolsó balhere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!