Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ezt hogyan csinálják, csináltad?

Ezt hogyan csinálják, csináltad?

Figyelt kérdés

Sziasztok van 1 hang dobozom és azt szeretném bevonni úgynevezett 'filcel'!

De ezt hogyan kell csinálni?

Ragad az az anyag vagy kell külön ragasztó hozzá?

És a sarkoknál hogyan kell megcsinálni hogy szép legyen?

Meg a doboz hátulján van körbe 1 perem de azt hogyan kell megcsinálni hogy szép legyen?

Csináltatok már valaha ilyet, és hogyan sikerült?

Előre is köszi

Üdv: Janik

2011. jan. 12. 20:29
 1/2 s.e.k válasza:
hát 1x csináltam körbe ragasztottam filcel ahogy tudtam mind a 6 oldalát kivágva persze annak ami kell. A sarkakra,hogy szép legyen, lehet venni elektros üzletbe műanyag sarkakat direkt ilyen célokra kinézet re elég jo lett igaz elsőre nem az igazi, mivel tudom hol vannak a szépséghibák, de elég meggyőző lett :D
2011. jan. 16. 20:35
 2/2 anonim ***** válasza:

spray-es műanyag ragasztóval vagy kenhető epoxival lehet felragasztani

Ha nem vagy kárpitos, és nem ismered a szegéseket (márpedig gondolom nem vagy az) vegyél valami műanyag évvédőlet vagy direk hangszóróra való sarkakat és azt tedd rá, így csúnyán is összevághatod alatta

2011. jan. 16. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!