Mi a véleményetek a Concorde D-330 MSD MP3 lejátszóról?
Figyelt kérdés
Leginkább tapasztalatoknak örülnék!2011. jan. 11. 19:30
1/6 A kérdező kommentje:
Ja még annyit, hogy tisztában vagyok a készülék tudásával! Igazából arra lennék kíváncsi, hogy mennyire vált be, rendesen működik-e...stb.
2011. jan. 11. 19:31
2/6 anonim válasza:
Én is vettem ilyet, de nem ajánlom.
Pár ezressel többért kapsz sokkal jobbat, ugyanis nem kezeli a memóriakártyán lévő mappákat, csak a gyökérkönyvtárból olvassa be a zenéket.
3/6 A kérdező kommentje:
Engem az nem zavar, nem szoktam mappába rendezni a zenéket. :)
2011. jan. 11. 21:56
4/6 anonim válasza:
Szerintem elég zavaró, ha 4-5 Gb zenét teszel a memória kártyára, mert az sok szám, és ha keresel valamit, egyszerűbb lenne mappánként váltani.
Ezen kívül amúgy semmi bajom vele, könnyű, pici, nem olyan hűdeszépen szól, de a célnak megfelel. Én 8Gb-os kártyával használom, mert belső memóriája nincs.
5/6 A kérdező kommentje:
Igazából már megrendeltem, de adnak hozzá 2 gigás kártyát ajándékba. Egyenlőre elférek azon. :D
2011. jan. 14. 21:40
6/6 hemon válasza:
Sziasztok!Nekem is ilyen van,de szerintem nagyon hamar lemerül az akksija.4-5 szám és lemerül!Másnak is,vagy csak az enyém ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!