Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van egy mp4 lejátszóm, vele...

Van egy mp4 lejátszóm, vele pedig töltés gondok?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy mp4 lejátszót, töltöm 6órát és kb. 2órát bír ki és lemerül. Nem hinném, hogy ez normális. Lehet ez ellen valamit tenni? Vagy az egyetlen megoldás, hogy vissza viszem és ott megjavítják?
2011. jan. 9. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha csak annyit írsz, hogy mp4 lejátszó, vélhetően nem túl minőségi lejátszóról beszélünk. Visszaviheted, de valószínűleg nem megjavítani fogják, hanem adnak helyette újat, ugyanis a szervizre szánt humánerőforrás többe kerülne mint maga az eszköz.
2011. jan. 9. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:

ha 2 órát bír ki, akkor kínai vackoknál ez csúcsminőség!

megmutatják neked a termék adatlapját: hú, hát tényleg annyi van odaírva!

Kérdés?

2011. jan. 9. 15:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igen már rájöttem, hogy nagyon szar. Pedig barátnőmnek is ilyen van és neki megvan 3éve éssemmi baja. Én vettem egyet visszavittem mert egyik gombja be volt ragadva erre meg ez.Remélem vissza cserélik. Amúgy Myaudio a "márkája". :S
2011. jan. 9. 17:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát csodát ne várj, de általában benne van, hogy a teljes kapacitást csak több töltés után éri el, legalábbis az én no name vackom ilyen volt és tényleg! :D
2011. jan. 9. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!