Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen mp3-lejátszót vegyek?

Milyen mp3-lejátszót vegyek?

Figyelt kérdés

Nincs rá sok pénzem, de ha kell, inkább rászánok többet, mert nem állapot, hogy veszem a 6 ezer forintos lejátszókat, és néhány hetet bírnak csak, aztán kész.

Olyat szeretnék, aminek van kijelzője, tölthető (tehát nem elemes, hanem töltője van), a memóriája kb. 2 GB, és megbízható minőségű, értem ezalatt azt, hogy nem kezd el fél óra használat után lemerülni (jó lenne, ha egy 3 órás vonatutat kibírna, régen ilyenem volt, de sajnos külföldön vettem, és a márkájára nem emlékszem - elég noname hangzása volt). Nem fontos, hogy mp4 meg isten tudja milyen lejátszó is legyen, a zenéim mp3 formátumban vannak, és csak erre a célra használnám.

Az ár olyan 10-20 ezer között, de ha többe kerül a minőség, akkor azt is megfontolom.

2011. jan. 6. 23:53
 1/3 anonim válasza:
Miért nem veszel a telefonodhoz egy normális fülest? Jó sokáig bírja és jól is szól. Már ha van telefonod.
2011. jan. 7. 00:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Van telefonom, de se fényképezni, se zenét lejátszani nem tud, és ezen változtatni nem áll szándékomban.
2011. jan. 7. 01:40
 3/3 anonim válasza:
100%
Ez nagyon megbíható nekem ilyen van és jól bírja: [link]
2011. jan. 7. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!