Psp, Nintendo ds vagy Laptopp?
Figyelt kérdés
Nyolcadikból ballagok idén és nem tudom melyik jobb számomra. Buszozni fogok. Úgyhogy inkább vmi konzolra gondoltam.2011. jan. 6. 17:58
1/13 anonim 

válasza:

Nintendo DSi XL egyértelműen:D Ha akarod, rengeteg érvet mondhatok, hogy miért Nintendo DSi XL-t vegyél;)
2/13 A kérdező kommentje:
mondjál érveket lécci... nem tudok dönteni psp vagy nintendo között.
2011. jan. 6. 18:50
3/13 anonim válasza:
Laptop. Sokkal hasznosabb és sokoldalúbb, amit jobban ki tudsz használni mint 1 konzolt - nem csak szórakozásra ideális ( pl. net, film, jobb féléken játék), hanem esetleg sulihoz is jól jöhet, ha továbbtanulsz.
4/13 anonim 

válasza:

Szia!Jöttem akkor érveket hozván a Nintendo DSi XL-hez.Rengeteg csupa mókás dolgot tudsz vele csinálni(gondolom ezt eddig is tudtad:D).A Nintendo DSi XL jóval nagyobb képernyővel rendelkezik, ezért inkább idősebbeknek való(kb 15-16 évtől idősebbeknek ajánlott) 4,2 colos képernyőt kapott, s mind a 2 kettő(érintőképernyő és a sima képernyő is 4,2 colos).Játékok hada vár reád, ha a Nintendo termékét választod.A játékok, melyeket a Nintendo felirat van, az már csak is jó lehet.Nekem kb vagy 38 Nintendo DS játékom van, és azok általában jobban lefoglalnak, mint a PC-s játékok(pl CoD4; vagy World of Warcraft; vagy esetleg a CS:S).A Nintendo DSi XL-t még tanárok rengetege is dícséri, hogy jó oktatójátékok is vannak rá, így még tanuló diákok is örömmel használhatják.A játékokban van MultiPlayer lehetőség(nekem a kedvencem a Mario Kart DS MultiPlayer-e, na az fantasztikus:D).A Nintendo DSi XL-be 3 szoftver van előre telepítve: a Brain Training: Arts Edition(itt napi feladatokat kapsz, pl össze-vissza vannak rakva a szavak és azokat helyes sorrendbe kell rakni); Dictionary 6 in 1(Itt 3 féle fordítási módot kapsz: sima billentyűzettel írhatod le a szavakat;2.: fényképezőgéppel lefényképezel egy szót(persze a Nintendo DSi XL beépített fényképezőgépével); 3.: Te magad rajzolod le a betűt, majd azt a program beméri, és kijrja azt a betűt.) És az utolsó szoftver a Nintendo DSi Browser, amellyel Wirelles kapcsolat esetén(jól beállítva:D) tudsz kapcsolódni internetre, és böngészgetni.Az internet segítségével akár a Nintendo DSi Shop-ból játékokat is tudsz letölteni(kb jelenleg 400-nál is több játékot tölthetsz le)A Nintendo DSi XL-nek kettő beépített kamerája van(belső: VGA; külső: 3 MegaPixel-es).A Nintendo DSi(XL)-el készített képeket megbolondíthatod: van egy funkció mellyel a Nintendo pl a arcomba bajuszt igazít be, és tökéletesen beigazítja.Van például szét cincálás, mellyel ahova húzod a képet, olyan mintha egy festményt rondítanál el.Ezt persze egy Restore gomb segítségével bármikor visszaalakíthatod.Zenei része:A Nintendo DSi XL-nek beépített mikrofonja van, mellyel akár saját hangodat felveheted, és azt szerkesztheted.Van beépített zenelejátszó(támogatott formátum .aab).Van rá beépített PictoChat, amivel ha van neted, tudsz egy szobában akár 16-an Chat-elni, de nem csak sima billentyűzet módom, hanem rajzzal is lerajzolhatod, mit gondolsz éppen.Ezt a videót feltétlen nézd meg a Nintendo DSi hivatalos bemutatója, igaz, hogy ez a kisebb Nintendo DSi de a XL ugyanazt tudja: http://www.youtube.com/watch?v=IKADrPW1aO0 majd ha ezt megnézted, nézd meg a hivatalos Nintendo DSi XL bemutatóját is: http://www.youtube.com/watch?v=LObHSdXYCO8 Remélem a Nintendo DS csoportját választod, mert ha Nintendo-t választasz, egy óriási új világ tárul eléd!:-)
5/13 A kérdező kommentje:
oké... A znéke honnan szerzel rá számítógépről, (USB) vagy honna?
2011. jan. 9. 12:24
6/13 anonim 

válasza:

Van rá memóriakártya, és azzal lehet rárakni.És nem .aab hanem .aac formátumot támogat, de nagyon szépen lejátssza a zenéket.
7/13 anonim válasza:
Ez mind szép és jó,de egy laptopon mind ez megvan és még tobb is.
8/13 A kérdező kommentje:
nintendo dsi xl vagy nintendo 3ds mert nekem a 3ds-ben nem tetszik a h. nem bírja túl sokáig az aksi és nem lesz benne pictochat és dsi ware.
2011. jan. 10. 21:02
9/13 anonim 

válasza:

Hát ezt őszintén szólva én nem tudom.A Nintendo 3DS-ben rengeteg új funkció lesz, pl PictoChat helyett egy beépített világ, ahol a Mii(saját karakterünk)-kal sétálhatunk, játszhatunk illetve beszélgethetünk barátainkkal esetleg idegenekkel.Most reggel van, több nem jut eszembe de amint eszembe jut valami, írok róla:D
10/13 A kérdező kommentje:
:) köszi
2011. jan. 12. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!