Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Psp, Nintendo ds vagy Laptopp?

Psp, Nintendo ds vagy Laptopp?

Figyelt kérdés
Nyolcadikból ballagok idén és nem tudom melyik jobb számomra. Buszozni fogok. Úgyhogy inkább vmi konzolra gondoltam.
2011. jan. 6. 17:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nintendo DSi XL egyértelműen:D Ha akarod, rengeteg érvet mondhatok, hogy miért Nintendo DSi XL-t vegyél;)
2011. jan. 6. 18:38
 2/13 A kérdező kommentje:
mondjál érveket lécci... nem tudok dönteni psp vagy nintendo között.
2011. jan. 6. 18:50
 3/13 anonim válasza:
Laptop. Sokkal hasznosabb és sokoldalúbb, amit jobban ki tudsz használni mint 1 konzolt - nem csak szórakozásra ideális ( pl. net, film, jobb féléken játék), hanem esetleg sulihoz is jól jöhet, ha továbbtanulsz.
2011. jan. 6. 23:34
 4/13 anonim ***** válasza:
Szia!Jöttem akkor érveket hozván a Nintendo DSi XL-hez.Rengeteg csupa mókás dolgot tudsz vele csinálni(gondolom ezt eddig is tudtad:D).A Nintendo DSi XL jóval nagyobb képernyővel rendelkezik, ezért inkább idősebbeknek való(kb 15-16 évtől idősebbeknek ajánlott) 4,2 colos képernyőt kapott, s mind a 2 kettő(érintőképernyő és a sima képernyő is 4,2 colos).Játékok hada vár reád, ha a Nintendo termékét választod.A játékok, melyeket a Nintendo felirat van, az már csak is jó lehet.Nekem kb vagy 38 Nintendo DS játékom van, és azok általában jobban lefoglalnak, mint a PC-s játékok(pl CoD4; vagy World of Warcraft; vagy esetleg a CS:S).A Nintendo DSi XL-t még tanárok rengetege is dícséri, hogy jó oktatójátékok is vannak rá, így még tanuló diákok is örömmel használhatják.A játékokban van MultiPlayer lehetőség(nekem a kedvencem a Mario Kart DS MultiPlayer-e, na az fantasztikus:D).A Nintendo DSi XL-be 3 szoftver van előre telepítve: a Brain Training: Arts Edition(itt napi feladatokat kapsz, pl össze-vissza vannak rakva a szavak és azokat helyes sorrendbe kell rakni); Dictionary 6 in 1(Itt 3 féle fordítási módot kapsz: sima billentyűzettel írhatod le a szavakat;2.: fényképezőgéppel lefényképezel egy szót(persze a Nintendo DSi XL beépített fényképezőgépével); 3.: Te magad rajzolod le a betűt, majd azt a program beméri, és kijrja azt a betűt.) És az utolsó szoftver a Nintendo DSi Browser, amellyel Wirelles kapcsolat esetén(jól beállítva:D) tudsz kapcsolódni internetre, és böngészgetni.Az internet segítségével akár a Nintendo DSi Shop-ból játékokat is tudsz letölteni(kb jelenleg 400-nál is több játékot tölthetsz le)A Nintendo DSi XL-nek kettő beépített kamerája van(belső: VGA; külső: 3 MegaPixel-es).A Nintendo DSi(XL)-el készített képeket megbolondíthatod: van egy funkció mellyel a Nintendo pl a arcomba bajuszt igazít be, és tökéletesen beigazítja.Van például szét cincálás, mellyel ahova húzod a képet, olyan mintha egy festményt rondítanál el.Ezt persze egy Restore gomb segítségével bármikor visszaalakíthatod.Zenei része:A Nintendo DSi XL-nek beépített mikrofonja van, mellyel akár saját hangodat felveheted, és azt szerkesztheted.Van beépített zenelejátszó(támogatott formátum .aab).Van rá beépített PictoChat, amivel ha van neted, tudsz egy szobában akár 16-an Chat-elni, de nem csak sima billentyűzet módom, hanem rajzzal is lerajzolhatod, mit gondolsz éppen.Ezt a videót feltétlen nézd meg a Nintendo DSi hivatalos bemutatója, igaz, hogy ez a kisebb Nintendo DSi de a XL ugyanazt tudja: http://www.youtube.com/watch?v=IKADrPW1aO0 majd ha ezt megnézted, nézd meg a hivatalos Nintendo DSi XL bemutatóját is: http://www.youtube.com/watch?v=LObHSdXYCO8 Remélem a Nintendo DS csoportját választod, mert ha Nintendo-t választasz, egy óriási új világ tárul eléd!:-)
2011. jan. 7. 07:20
 5/13 A kérdező kommentje:
oké... A znéke honnan szerzel rá számítógépről, (USB) vagy honna?
2011. jan. 9. 12:24
 6/13 anonim ***** válasza:
Van rá memóriakártya, és azzal lehet rárakni.És nem .aab hanem .aac formátumot támogat, de nagyon szépen lejátssza a zenéket.
2011. jan. 9. 12:49
 7/13 anonim válasza:
Ez mind szép és jó,de egy laptopon mind ez megvan és még tobb is.
2011. jan. 9. 19:08
 8/13 A kérdező kommentje:
nintendo dsi xl vagy nintendo 3ds mert nekem a 3ds-ben nem tetszik a h. nem bírja túl sokáig az aksi és nem lesz benne pictochat és dsi ware.
2011. jan. 10. 21:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát ezt őszintén szólva én nem tudom.A Nintendo 3DS-ben rengeteg új funkció lesz, pl PictoChat helyett egy beépített világ, ahol a Mii(saját karakterünk)-kal sétálhatunk, játszhatunk illetve beszélgethetünk barátainkkal esetleg idegenekkel.Most reggel van, több nem jut eszembe de amint eszembe jut valami, írok róla:D
2011. jan. 11. 06:47
 10/13 A kérdező kommentje:
:) köszi
2011. jan. 12. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!