Milyen árban vannak a fényképezőgép állványok?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 19:15
1/3 anonim 

válasza:

5000-45000ig láttam.Márka és méret függők,az asztaliak olcsóbbak és kissebbek mint a profik.Vannak nagyon elszált darabok 100ezer körül is.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem igazából nem kéne profi,a gépem sem egy profi darab.(Sony H20)
A lényeg,hogy stabil,állítható magasságú legyen.Az körülbelül mennyibe kerül?:D
2011. jan. 5. 19:29
3/3 anonim 

válasza:

egy átlagos panoráma (csak)fej 400euro körül mozog.
Nyilván e csak egy szám, de olyant vegyél, ami a gépednek megfelelő tudású, és ha esetleg nagyobbra váltasz, ahhoz is kellően jó legyen(stabil). Én 170euroért vettem nyáron fejet és állványt, de ez még mindig a középkategória alja.
Lehet állványt venni olcsón is, viszont azok korlátozott tudással bírnak, nem bővíthetők(fix láb+fej egybeépítés) és valami olcsóbb anyagból vannak.
Szumm: olyant vegyél amire igényed van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!