Régi TV-m van és hogyan lehet rákötni a DVD-t a TV szolgáltató mellett?
Figyelt kérdés
Ugyanis olyan régi a TV hogy egy 1 lyuk van a hátulján amibe a TV csatornákat kötöttem.
Van ehhez valami elosztó?
Vagy nem megoldható?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2011. jan. 5. 17:13
1/12 anonim válasza:
Szerintem egy ilyen kell neked:
2/12 anonim válasza:
nállam úgy lett ez megoldva h vettem egy videót ami a tvbe megy és a videó az átjátszó a tv dekóderhez meg a dvd-hez
3/12 anonim válasza:
Szerintem neked akkor csak koax bemeneted van.
Erre dvd nem valószínű hogy rá tudsz kötni.Ugyanis tudomásom szerint nincs olyan szerkezet ami koax jelet csinál AV-jelből.Még videó közbeiktatásával sem mert az is AV-jelbemenetre csatlakozik.
4/12 anonim válasza:
Egy videórekorderrel megoldható.Az AV bemenetére kötni a DVD-t és az RF kimenetét bedugni a tévébe.
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
Nem jó a videórekorder mert annak Rf kimenetén nem jelenik meg a rákötött AV jel!!
8/12 anonim válasza:
de..
Na akkor apukám meséld el hogy jelenik meg rf kimeneten Av jel videónál!Vagy dobjam ki az összes szakkönyvemet??
Agyam eldurran ezektől az amatőröktől...
9/12 anonim válasza:
a 17:18-as hány éves????
mert az megy anélkül is....
az 1. kép az av kapcsolóval.....az a megoldás.....
és nem vagyok amatör....mert az te vagy...
10/12 anonim válasza:
Rtv-műszerész szakmám van amúgy,bár ehhez nem kell,csak tapasztalat.Lehet,hogy nem minden típusnál működik így,de amit próbáltam valaha,annál mindnél.Gondolom te sem próbáltad még ki a világ összes videóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!