Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Használ itt valaki xbox360-hoz...

Használ itt valaki xbox360-hoz kinectet? Mi a vélemény róla?

Figyelt kérdés

Szeretnénk venni,kiváncsi vagyok,milyen tapasztalatotok van.

Elsősorban a mozgás miatt érdekelne,pl olyan programok stb.

Köszi.

2011. jan. 5. 08:43
 1/6 anonim ***** válasza:
az öcsémnek vettűnk egyet karácsonyra. jo pofa de most még elég rossz játékokvanak rá.
2011. jan. 5. 09:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Jó szerintem. Már feltörték, úgyhogy ha letöltünk valamilyen programot, akkor Windows 7 alatt már lehet futtatni és Windows 8 pedig már eleve kompatiblis lesz vele.

Ha jól tudom, majd csinálnak hozzá valamilyen frissítést és akkor, ha azt letöltjük, 2x pontosabb lesz, úgyhogy már az ujjak mozgását is érzékelni fogja.

2011. jan. 5. 16:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi ,akkor érdemes megvenni?Nekünk a fittnes program kéne,fogyás miatt,meg persze a játékok is.
2011. jan. 5. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem van!Nagyon jó!Hát azért már most is vannak rá jó játékok(HP7,egy része;Adventures is elég jó)Bár csak 2011/12 ben jönnek ki rá a még ezeknél is jobb játékok.Még új technológia, azért nem hemzsegnek rá MÉG a játékok.Nagyon ajánlom.
2011. jan. 5. 19:52
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem is van már több mint egy hónapja. én direk az otthoni edzés miatt vettem. A Yourshape Fitness Evolved "játékom" van hozzá (term. az alap Adventures mellett). A kinect nagyon jól működik jó a reakcióideje, semmi gond nincs vele, a Yourshape-et pedig csak ajánlani tudom ha otthoni edzést akarsz. jól megmozgat , jó gyakorlatok személyreszabott edzéstervek vannak benne. a kalóriaszámlálás nálam egy plusz motiváló tényező.amióta használom már látszik hogy feszesedett a testem.

de amúgy az adventures is jól megmozgat , mikor megkaptam 3 órát játszottam vele,utána 2 napig nem tudtam menni olyan izomlázam volt. :)

szóval én ajánlom a kinectet.

2011. jan. 7. 13:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi,megvettük mi is tegnap.Egyenlőre a adventures van meg,nagyon nagyon tetszik,és tényleg jól fárasztja az embert:-)Mi is ezt a fittnest szeretnénk megvenni.Pont a kalória számlálós diétát csinálom,és ezzel szeretnék mozogni itthon.
2011. jan. 7. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!