Milyen TV-t ajánlotok XBOX 360-hoz? LED-et, LCD-t? Konrétumot is írhattok, vagy linket. Olyan kéne amin jó a kép meg minden. Nagyon jó lenne, ha lenne rajta jack-csatlakozó (minidegy milyen méret).
Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 21:29
1/5 anonim válasza:
Az úgynevezett "LED TV" is LCD, csak nem fénycsővel (CCFL) van megvilágítva, hanem LED diódával.
Különben utóbbi azért szebb képet ad, ha nem oldalról, hanem hátulról kapja a képernyő a világítást (local dimming)
Szóval konkrétumot nem írnék, de legyen LED-es, Full HD és szerintem minimum 82 centis, de inkább több. USB/SD kártya bemenet nem hátrány.
2/5 anonim válasza:
Mindenképpen 106cm-es, vagy nagyobb legyen.
Az 3-4 méterről hatalmas élmény, szó szerint :D
3/5 anonim válasza:
Igen, ahogy előttem írták.
Bár fullhd nem kötelező, mert xbox-nak a hd ready is bőven elég, de a fullhd tényleg jobb.
4/5 A kérdező kommentje:
Ok!Kösz!Várom a további válaszokat(most már inkább konkrét tv-t.), tehát akkor nem LED-eset veszek majd.Én se nagyon akartam 106 cm alá menni.:D
2011. jan. 4. 20:29
5/5 anonim válasza:
mindenkép full hd de legalàbb hd ready
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!