Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ipod nano kikapcsol és lemerül...

Ipod nano kikapcsol és lemerül. Mivan? :S

Figyelt kérdés
Van egy Ipod nanom amit egyik amerikai ismerősömtől kaptam kint, és mivel egyszer volt olyan hogy nem kapcsolt be el lett véve szerelőhöz, adott hozzá egy olyan dugót ami a világ bármelyik pontján lehet használni tölteni. Na ez eddig oké, de miért van az, h én ,,kikapcsolom" (mert rendesen ugye nem lehet -.-) és ráteszem a bill. zárt, ha mondjuk úgy van hagyva és maxra van töltve, akkor miért van az h kb 1-2 nap után lemerül?? ha nem használom... :S pedig ki van kapcsolva meg minden... nem értem lécci aki tud segítsen!! :) kösziii előre is :D
2011. jan. 3. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:

hogy kapcsolod te ki?

én az enyémet ugy h miközben zenét hallgatok, megnyomom a pause gombot 1szer, aztán még1szer hosszabban. nah akkor kikapcsol és utána bill. zárt bekapcsolom.

szerintem akkor kikapcsol, mivel ha legközelebb bekapcsolom, meg nyomom a középső kerek gombot akkor az apple logó jön be. nekem így ki bír elég sokat.

2011. jan. 3. 17:59
 2/4 A kérdező kommentje:
igen énis ugyan így csinálom :S mondjuk nekem utánna ha leveszem a bill.zárt akk egyből bejön a képernyő nem kell megnyomni semmit :S ezért mondom h nemtudom h mivan most akkor :S nemtudom h miért nem tudtak rá rakni egy normális kikapcsoló gombot :S :/
2011. jan. 3. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:

hát sajnos akkor nem tudom :(

nekem így működik? hányadik generációs nanód van?

2011. jan. 3. 18:43
 4/4 A kérdező kommentje:

húúú az ötödik ugyan ilyen: [link]

amúgy érdekes mert tegnap óta is úgy van kikapcsolva bár nincs beledugva a fülhallgató így eddig jó nemtudom hogy úgy miért nem volt jó dehát mind1 köszi a segítséget :))

2011. jan. 4. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!