Van rá esély, hogy a nem működő mp5-öt megjavítják?

Figyelt kérdés

Nemrég kaptam egy mp5-öt. Külsőleg semmi sérülés nem látszik rajta, még a védőfólia meg minden rajta van, alig volt használva. De mégsem lehet bekapcsolni.

Gondoltam lemerült, bár gyanús volt nekem, mivel nemrég volt töltve előtte. Mikor feltettem a töltőjére, az egész kijelző fehér lett, és úgy nézett ki egy helyen, mintha be lenne repedve :S

belül eltört volna valamilye?

ha nem vállalják el a garanciális javítást, kb mennyibe kerülhet ez nekem?

maga a készülék 12ezer volt, nem érintős.

2011. jan. 1. 23:02
 1/8 anonim válasza:

nekem ugyanez volt a fényképezőmmel. de nem úgy vettük. lehet valamihez oda ütöttük a tudtunk nélkül nem tudom.

elvileg meg lehet javítani de azt mondták hogy olcsóbban kijövünk ha újat veszünk. de nekünk akkor történt mindez amikor már lejárt a garancia. ha még van rá szervizelési garancia akkor meg kell hogy csinálják.

2011. jan. 1. 23:44
 2/8 A kérdező kommentje:

értem:S

hát erre még van garancia, hiszen még szinte új... nem tudom, remélem azért nem csillagászati ára lesz.

2011. jan. 1. 23:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Hiába garanciás, a törés nem tartozik bele, de inkább a szervízben érdeklődj, ott kérj árajánlatot a javítás előtt, úgy mérlegelheted a gazdaságosságot.

Bár nem szeretnélek elkeseríteni, de nem érdemes javíttatni szerintem.

2011. jan. 2. 00:19
 4/8 anonim válasza:
Javítani mindent lehet..Csak nem mindíg éri meg! Lehet betört a kijelző,vagy szoftverhibás lett.Mindenképp vidd be szervízbe,és ott kérj segítséget!
2011. jan. 2. 00:24
 5/8 A kérdező kommentje:

uhhh...:S

hát a helyzet enyhén reménytelen akkor:(

a jótálláson rajta van a szervízközpont, ami természetesen csak Budapesten található meg, én meg ugye vidéki vagyok, ami nem javít a helyzeten.

ha visszaviszem oda ahonnan vettük, akkor ők csak elküldik vhogy nem? nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz, nem nagyon tudom hogy megy:S

2011. jan. 2. 00:29
 6/8 anonim ***** válasza:
IGen elküldik, csak mivel nem garancisális lesz így a küldést is te fizeted...
2011. jan. 2. 13:52
 7/8 anonim válasza:
Szerintem olcsóbban kijössz, ha újat veszel :/:(
2011. jan. 2. 16:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Én biztos hogy sose költenék ilyen cuccokra.

Az árát inkább pótold be egy telefon vásárlásba.

Nekem a telefonom kijelzője betört, rendeltem az ebayról kicseréltem magamnak 1500 forintba fájt.

Az ilyen nevenincs cucchoz nem gyártanak tömegével pótalkatrészt, emiatt ha van is, nagyon drága.

2011. jan. 2. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!