Van rá esély, hogy a nem működő mp5-öt megjavítják?
Nemrég kaptam egy mp5-öt. Külsőleg semmi sérülés nem látszik rajta, még a védőfólia meg minden rajta van, alig volt használva. De mégsem lehet bekapcsolni.
Gondoltam lemerült, bár gyanús volt nekem, mivel nemrég volt töltve előtte. Mikor feltettem a töltőjére, az egész kijelző fehér lett, és úgy nézett ki egy helyen, mintha be lenne repedve :S
belül eltört volna valamilye?
ha nem vállalják el a garanciális javítást, kb mennyibe kerülhet ez nekem?
maga a készülék 12ezer volt, nem érintős.
nekem ugyanez volt a fényképezőmmel. de nem úgy vettük. lehet valamihez oda ütöttük a tudtunk nélkül nem tudom.
elvileg meg lehet javítani de azt mondták hogy olcsóbban kijövünk ha újat veszünk. de nekünk akkor történt mindez amikor már lejárt a garancia. ha még van rá szervizelési garancia akkor meg kell hogy csinálják.
értem:S
hát erre még van garancia, hiszen még szinte új... nem tudom, remélem azért nem csillagászati ára lesz.
Hiába garanciás, a törés nem tartozik bele, de inkább a szervízben érdeklődj, ott kérj árajánlatot a javítás előtt, úgy mérlegelheted a gazdaságosságot.
Bár nem szeretnélek elkeseríteni, de nem érdemes javíttatni szerintem.
uhhh...:S
hát a helyzet enyhén reménytelen akkor:(
a jótálláson rajta van a szervízközpont, ami természetesen csak Budapesten található meg, én meg ugye vidéki vagyok, ami nem javít a helyzeten.
ha visszaviszem oda ahonnan vettük, akkor ők csak elküldik vhogy nem? nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz, nem nagyon tudom hogy megy:S
Én biztos hogy sose költenék ilyen cuccokra.
Az árát inkább pótold be egy telefon vásárlásba.
Nekem a telefonom kijelzője betört, rendeltem az ebayról kicseréltem magamnak 1500 forintba fájt.
Az ilyen nevenincs cucchoz nem gyártanak tömegével pótalkatrészt, emiatt ha van is, nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!