Sony BRAVIA 3D TV lejátszási gondok?
Figyelt kérdés
Az első kérdésem az lenne, hogy ez ugye egy aktív szemüveges tv és, hogy akkor én jól gondolom-e, hogy azokat filmeket lehet megnézni igazi 3d-ben amik két képből állnak egymás mellett? Ezt azokra a képekre értem amiket kiemelnek a filmből? (küldő meghajtón tárolom a filmeket és onnan is játszom le őket!)2011. jan. 1. 22:34
2/7 A kérdező kommentje:
mond csak, te tudsz olvasni? :D "jól gondolom-e, hogy azokat filmeket lehet megnézni igazi 3d-ben amik két képből állnak egymás mellett?"
2011. jan. 1. 23:17
3/7 anonim válasza:
Neked van ilyened, inkább mi kérdezhetnénk tőled.
Meg tudod nézni? Miért nem próbálod ki?
4/7 A kérdező kommentje:
Azért nem nézem meg én mert egy ilyen film 25-30 GB és egyenlőre ez az oldal azért van hogy a kérdéseket megválaszolják nem pedig azért hogy a kérdezőnek tegyenek fel kérdést!
2011. jan. 2. 11:25
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Az első link-re.
2011. jan. 2. 14:13
7/7 anonim válasza:
ahoz elm nemkell semmi olyan film.egy sima film is 3d-ben megy rajta elm,ha bekapcsolod a 3d funkciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!