Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen hordozható kézi játékko...

Milyen hordozható kézi játékkonzolt vegyek magamnak?

Figyelt kérdés
Valami olcsóbbat szeretnék, szóval nem kell nekem egy Sony PSP, sem egy Nintendo DSi. Valami egyszerűbb max 20.000 Ft körüli. Nem kell, hogy ilyen hú de szuper 3D-s hatalmas grafikájú játékokat tudjon működtetni. Persze azért nem a Tetris-nél jobb legyen. Csak arra kell, hogy elfoglaljam magamat. Sokat utazok, az olvasást, a zenehallgatást mp3-lejátszóval már meguntam.
2011. jan. 1. 18:53
 1/5 anonim válasza:

Gameboy Advance?

[link]

2011. jan. 1. 19:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Egész csinos darab, jól néz ki. És ez egy új típus?
2011. jan. 1. 19:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja, még valami. Régi típusokat ne írjatok, mert használt nem érdekel. Csak olyat, ami új és jelenleg is lehet kapni az üzletekben.
2011. jan. 1. 19:13
 4/5 anonim ***** válasza:
iPod Touch 4G! 60 ezer forintért kapható, a legujabb jatekokat mind fejlesztik erre is, a touchbol többet adtak el szerte a világon mint nintendobol és pspből együttvéve!!!!! A legújabb játékok nem kerülnek többe 2000 forintnál de ez is ritka mivel általában 200 forint majdnem mind1ik (pl. Avatar, need for speedek...stb.) és a játékoknak psp grafikájuk van!!!
2011. jan. 2. 02:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocs a descriptiont nem olvastam el
2011. jan. 2. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!