Leirnátok pár dolgot az xbox-ról? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Most kapok egy xbox360-t és szertnék tudni pár dolgot:

-Mi az a LIVE?(azt tudom hogy valami internetes)

-Ezzel az xbox-al bármelyik játékkal tudok full grafikával laggolásmentesen játszani?

-Módokat, magyarosításokat lehet rá tenni? Ha igen akkor hogyan?

-A 250gb re úgy lehet telepíteni mint pc-re?

-Ki lehet flash-elni úgy hogy nem szedem szét?

2011. jan. 1. 01:13
 1/4 anonim ***** válasza:

1.: LIVE: Multiplayer játék, interneten tudsz másokkal játszani, csak venni kell hozzá accountot, ami 10 000Ft körül, van egy évre.

2.: Laggolásmentesen tudsz játszani, olyan grafikával amilyet optimalizáltak a boxra, a PC-s max graftól kicsit rosszabb.

3.: Magyarosítani csak egy-két játékot lehet tudtommal, de nem éri meg ezzel foglalkozni szerintem. Módokat sem lehet telepíteni úgy tudom.

4.: Telepíteni nem kell, csak rámásolni, de azt lehet.

5.: Ki lehet flashelni a régi gépeket (Arcade, Elite), de az új Slimet nem. Te semmiféleképp ne nyúlj hozzá, kb. 5000Ft-ért megcsinálják, de hangsúlyozom az új Slim gépet nem lehet, ezért annál meg kell várni mire lehet lesz flashelni.

BUÉK!

2011. jan. 1. 01:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Én még annyit fűznék hozzá, hogy a grafika valamivel rosszabb lesz, mintha PC-n legjobb grafikán játszanál, általában 720pben renderelik a játékokat, de ezt játék közben lazán nem fogod észre venni.

Ami viszont sokkal fontosabb, hogy ennyi pénzért olyan PC-t, amit ilyen grafikán futtatja a játékokat lazán nem raksz össze.:)

2011. jan. 1. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak.Arról nem is beszélve, hogy ha össze is raknál egyet, akkor is 1/2-1évente ki kellene rajta vmit cserélni, mert elavul.És egy jobb videokártya árából tudsz venni egy XBOX-ot.És az 5-7 évig bírja a jobb videokártya meg MAX. 2(!!) évig.
2011. jan. 1. 21:06
 4/4 Csabesz555 válasza:
Jaja meg ha most fell fullozól 1 pc-t hiába fullos a kövi legújabb játékot már nem fogja vinni ha nem cserélsz megint video kártyát!!!!!!!!!Xbox Sokkal jobb!!!meg a pc nem játékra lett kitalálva!!!
2011. jan. 2. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!