Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Prizma TV beállítása a tévémre...

Prizma TV beállítása a tévémre, de hogyan?

Figyelt kérdés

A kérdés maga lehet hogy hülyén hangzik, de fő kérdés az hogy tv függő lehet-e hogy apuék tévéje megtalálja a prizma tv-ét, az enyém pedig nem?

Kábel tv és egyértelműen mindketten ugyanonnan kapjak a jelet.

Még programozásnál a jeleket nem értem hogy van mikor egy I villog, van mikor III villog és van mikor egy U ezeket tudom állitani, I -nél semmi se jön be.

A tv tipusát nem tudom pontosan, valamilyen régi Goldstar már 15 éves is megvan.

Köszi a válaszokat.

2010. dec. 31. 13:26
 1/4 anonim válasza:
Nem a TV-től függ, hanem a szolgáltatótól és a csomagtól. A Prizma TV a régi Poén!, tehát ha a Poén! nem jött be nálatok, akkor a Prizma sem fog, mert csak nevet váltott a csatorna.
2010. dec. 31. 13:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, és ezt tudtam is, de ha olvastad irtam hogy a háztartásban már van ahol fogja a csatornát, de én nem találom meg a saját tévémen.
2010. dec. 31. 13:39
 3/4 anonim válasza:

Az ilyen régi tévék nem fedik le azt a frekvenciatartományt, amit a mai kábeltévék használnak, mert antennával való használatra tervezték őket. Nekem is van pár régi Videotonom, amik nem fognak minden csatornát a kábelről, illetve hogy pontosabb legyek, egy csomót nem fognak.

Csak úgy tudod a dolgot kicselezni, ha kötsz rá egy videót (VHS), és azt használod tunerként, mint amikor veszel fel vele.

2010. dec. 31. 13:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt megpróbálom eszembe nem jutott volna hogy a VHS-el kéne próbálkoznom :S
2010. dec. 31. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!