Prizma TV beállítása a tévémre, de hogyan?
A kérdés maga lehet hogy hülyén hangzik, de fő kérdés az hogy tv függő lehet-e hogy apuék tévéje megtalálja a prizma tv-ét, az enyém pedig nem?
Kábel tv és egyértelműen mindketten ugyanonnan kapjak a jelet.
Még programozásnál a jeleket nem értem hogy van mikor egy I villog, van mikor III villog és van mikor egy U ezeket tudom állitani, I -nél semmi se jön be.
A tv tipusát nem tudom pontosan, valamilyen régi Goldstar már 15 éves is megvan.
Köszi a válaszokat.
Az ilyen régi tévék nem fedik le azt a frekvenciatartományt, amit a mai kábeltévék használnak, mert antennával való használatra tervezték őket. Nekem is van pár régi Videotonom, amik nem fognak minden csatornát a kábelről, illetve hogy pontosabb legyek, egy csomót nem fognak.
Csak úgy tudod a dolgot kicselezni, ha kötsz rá egy videót (VHS), és azt használod tunerként, mint amikor veszel fel vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!