Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért merül le hamar a digitál...

Miért merül le hamar a digitális fényképezőgépem?

Figyelt kérdés

sziasztok

vettem egy olympus fe-310 es fényképezőt, az a problémám, hogy nagyon hamar lemerül az akksija, van régi varta akkumulátorom, ha azt feltöltöm teljesen, akkor nem is érzékeli a fényképezőgép.Van egy másik energaizer szettem, azzal ha teljesen feltöltöm akkor tudok 40-50 képet csinálni.

Most vettem egy nevenincs akksikat töltővel, erre is úgy reagál mintha le lenne merülve.

Vadi új duraccel elemmel is úgy 50 képet bír kábé.

Van valakinek valami ötlete, hogy mit csináljak?

2010. dec. 30. 23:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Vegyél 2600-2800 mAh akksikat, azokkal tartósan mennie kéne. Nem a márka a lényeg, hanem a kapacitás. Noname 2700-asokkal hónapokig elmegy a rádiós füles, hetekig a fényképezőm.
2010. dec. 31. 00:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Arról nem volt szó, hogy vaku volt-e?
2010. dec. 31. 02:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyesével válogasd át az akkuidat.

Tedd be a jó fajtákat egy kivételével. Annak a helyére pedig próbálgasd a többit. Amelyik akku vacak, észre fogod venni. Ha mind rossz, nem érdemes megtartani, ha még frissen vetted, akár vissza is viheted az üzletbe.

Az a helyzet, hogy ilyen masinákhoz Eneloop vagy ReCyko elemet érdemes venni, azaknek rendkívül alacsony az önkisülésük. Mivel gyakorlati probléma, hogy a feltöltött akkuk, egy-két hét múlva már nem teljesítenek csak 2/3 kapaciással sem...

Ezek megőrzik a felvett töltést hosszú ideig.

2010. dec. 31. 09:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem 2500 MA akku van hozzá.A vakut mindig használom.Ezek szerint az lehet a baj?
2011. jan. 1. 20:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, a vaku az nagyon szívja. Legyen nálad még egy készlet akku.
2011. jan. 2. 03:27
 6/7 anonim válasza:

én is ilyen gondokkal küzködök csak nekem 2000 MAh ás aksim van... hány megapixeles a fényképeződ?

hiába töltöm fel az aksit nem érzékeli úgy hogy tele lenne töltve... másik fényképezőben kipróbáltam ott fullra töltve érzékeli...am nekem is olympus van csak x-43 as

2011. aug. 17. 20:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Sajnos azoknál a gépeknél ami elemmel és akkuval is tud üzemelni ez a probléma.

Annyit tehetsz hogy veszel 1,5V-os akkukat, azzal nem lesz gondod. Csak ahhoz új töltő is kell.

2011. aug. 18. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!