Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS3 sima tv-ről nem is megy...

PS3 sima tv-ről nem is megy csak fullHD-ról?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 22:56
 1/9 anonim ***** válasza:
elég hdready is, vagy akármi amin van hdmi.. amúgy meg megoldható akár régi képcsöves tv-vel is, de nincs értelme.. Plusz aki ennyi pénzért PS3-at vesz, legyen pénze TV-re is, ez "luxuscikk"
2010. dec. 30. 23:00
 2/9 A kérdező kommentje:
jó hát van fullhd tv itthon csak a nappaliba és anyáék nem értékelnék ha egész nap azt kéne nézniük ahogy jáccok. és csak azért venni a szobámba 100.000-ért egy tévét h tudjak jáccani szerintem felesleges.
2010. dec. 30. 23:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Én a teszveszen vettem full HD monitor TV-t 42 ezerért, újat. Samsung...most nem tudom megnézni a márkáját, mert a felső szobában van a gyerekeknél, és még alszanak. :-)
2010. dec. 31. 08:05
 4/9 anonim ***** válasza:
már 35-50 ezerért akár az interspárban is van hdready tv :D pedig az drága bolt!
2010. dec. 31. 09:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Én 35 ezerért vettem 21" LG Full HD LCD monitort.
2010. dec. 31. 13:12
 6/9 anonim ***** válasza:

23:00

Persze,mert ha valaki vesz 70000-ért egy PS3-at, annak legyen már pénze egy 200 ezres tv-re is...

Lehet, hogy 2-3 hónapot spórolt a PS3-ra.

Akkora hülyeségeket beszélsz...

Meg CRT tv-n is elmegy, persze HD-n az igazi, de aminek jó grafikája van, annak CRT-n is látszik, hogy jó a grafikája.

2010. dec. 31. 20:23
 7/9 anonim válasza:
Akkor minek vett PS3-at?? Csak azért, hogy jobb grafikát lásson, aminek semmi értelme, ha nincs hozzá TV-je.
2011. jan. 6. 18:14
 8/9 anonim ***** válasza:
45%

Nem minden a grafika, és aminek jó grafikája van, az CRT-n is láthatóan jó.

PS2-nek milyen grafikája volt a mai játékokhoz képest?

És arra jöttek ki a legjobb játékok.

De ha valakit ennyire érdekel, hogy a Héló Rícsben látszódjon az, hogy az ellenség hajának a tetűjének a horzsolása látszódjon, míg CRT-n a horzsolást nem látja, csak magát a tetűt, akkor az tényleg vegyen HD-t.

2011. jan. 7. 15:38
 9/9 MrDavid13000 válasza:
Nem muszáj FULL HD - nak lennie, elég ha van rajt egy HDMI csatlakozó.
2011. jan. 8. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!