Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Buta kérdés? Lehet, de nem...

Buta kérdés? Lehet, de nem tudom, hogy van ez. Ugye segítesz?

Figyelt kérdés

Van egy netbookom, amin van beépített webkamera. Akkor ebben mikrofon is van? Vagy kell hozzá fülest venni? Konkrétan skype-olni szeretnénk külföldi barátokkal, de nem tudom, hogy van-e és ha igen, akkor hogyan működik?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. dec. 30. 13:22
 1/5 anonim válasza:
próbáld ki. ha nem hall a másik fél akkor kell venni hozzá de valószínüleg lesz benne:)
2010. dec. 30. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Az enyémen a billentyűzet ahogy véget ér, az alatt van pár centivel egy kis "lyuk" mellette egy mikrofon jellel... :)
2010. dec. 30. 13:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Én még nem láttam olyan webkamerát, amiben ne lett volna mikrofon...
2010. dec. 30. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Kamerás netbookban mikrofon is van.

Nekem is olyan van.

2010. dec. 30. 18:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm nektek, tényleg találtam a billentyűzet végén alul egy kis lyukat :=), ezek szerint az lehet a mikrofon...

Köszi!

2010. dec. 30. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!